Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

B1 B1,
Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o duminica pe jucatoarea de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, in turul 1 la Roland Garros 2020. Chiar daca meciul a avut un inceput. continuă pe B1

ANALIZA Efectul pandemiei - Cat de mult au scazut premiile de la Roland Garros fata de anii trecuti - Castigatoarea din 2020 va incasa mai putin decat Simona Halep acum doi ani

Mutat in toamna din cauza pandemiei de coronavirus, turneul de la Roland Garros propune in acest an o reteta financiara mult redusa pentru sportivii care-i vor calca pragul. Premiile au intrat la apa in 2020 daca este sa le comparam cu ceea ce a fost in 2019. Ba, mai mult, invingatoarea de acum doi ani Simona Halep) a primit un cec mult mai mare decat vor incasa marii campioni ai editiei in curs.

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi dupa ce a castigat zece game-uri la rand (6-4, 6-0 vs Sara Sorribes Tormo)

De ziua ei a implinit 29 de ani), Simona Halep a avut un inceput dificil de partida impotriva Sarei Sorribes Tormo 70 WTA). Iberica s-a aparat foarte bine, a condus chiar si cu 4-2 in primul set, insa Simona a atacat din ce in ce mai bine si a castigat zece game-uri la rand. A fost 6-4, 6-0 pentru jucatoarea noastra, dupa o ora si 22 de minute de joc. in turul al doilea, principala favorit de la Roland Garros se va duela cu Irina Begu 72 WTA).

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, in turul 1 la Roland Garros 2020. Romanca a castigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep,locul 2 WTA,a invins-o duminica pe jucatoare de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, inturul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut locpe.

Ce a patit Simona Halep in timpul meciului cu Sara Sorribes Tormo: Nu am dat atatea in viata mea

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o in minimum de seturi pe Sara Sorribes Tormo. Scor 6-4, 6-0, la capatul unui meci in care a castigat zece game-uri la rand, dupa ce a fost condusa 2-4. A fost o zi foarte friguroasa la Paris, iar Simona a .

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

Irina Begu, victorie la Roland Garros. Ea o va intalni chiar pe Simona Halep in turul II

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, acolo unde o va infrunta chiar pe Simona Halep. Begu a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA), intr-un.

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma romancei

Simona Halep si-a sarbatorit ziua de nastere prin munca. A avut meci in turul 1 la Roland Garros 2020 chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Si si-a facut cadoul perfect, o victorie in minimum de seturi cu Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Dupa meci, Simona a avut parte de o .

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros chiar de ziua ei

Romanca Simona Halep, numarul doi WTA, s-a calificat duminica in runda a doua a turneului de la Rola.

Probleme pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Paris

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Ajunsa la Paris, Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Iubitul Toni Iuruc, in schimb, avea alte planuri. Simona Halep si Toni Iuruc, planuri date peste cap din cauza normelor anti-COVID. Partenerul visa la altceva Imediat dupa ce a castigat turneul de la Roma, Halep .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2922 seconds )