Libnet.ro
UNICEF

00:07

Probleme pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Paris

Playtech Playtech,
Probleme pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Paris

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Ajunsa la Paris, Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Iubitul Toni Iuruc, in schimb, avea alte planuri. Simona Halep si Toni Iuruc, planuri date peste cap din cauza normelor anti-COVID. Partenerul visa la altceva Imediat dupa ce a castigat turneul de la Roma, Halep . continuă pe Playtech

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Simona Halep, scandal urias. Ce s-a intamplat cu banii pe care i-a primit acum

Simona Halep a castigat pentru prima data turneul de la Roma, insa nu a fost premiata precum Novak Djokovic. Astfel, aceasta a incasat cu 10 euro mai putin decat castigatorul de la simplu masculin. Simona Halep, scandal urias De aceea, organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost aspru criticati pe retelele de socilizare, .

Simona Halep stie unde are cele mai mari probleme in meciurile contra Karolinei Pliskova

Nu a mai ramas mult timp pana la startul finalei de la Roma Premier 5), turneu unde Simona Halep a mai disputat ultimul act in doua randuri 2017, 2018). Sportiva noastra ii cunoaste bine jocul adversarei si stie unde are cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre Karolina Pliskova. Finala de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30.

ANALIZA Efectul pandemiei - Cat de mult au scazut premiile de la Roland Garros fata de anii trecuti - Castigatoarea din 2020 va incasa mai putin decat Simona Halep acum doi ani

Mutat in toamna din cauza pandemiei de coronavirus, turneul de la Roland Garros propune in acest an o reteta financiara mult redusa pentru sportivii care-i vor calca pragul. Premiile au intrat la apa in 2020 daca este sa le comparam cu ceea ce a fost in 2019. Ba, mai mult, invingatoarea de acum doi ani Simona Halep) a primit un cec mult mai mare decat vor incasa marii campioni ai editiei in curs.

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

Simona Halep, despre o posibila retragere de la Roland Garros: Recunosc, sunt ingrijorata

Simona Halep nu are prea mult timp sa sarbatoreasca titlul de la Roma, al treilea consecutiv pentru ea in 2020. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a plecat deja la Paris, pentru turneul de la Roland Garros. Doar ca Simona recunoaste ca este ingrijorata din cauza problemelor pe care pandemia de coronavirus le provoaca in .

Faza care nu s-a vazut la TV in finala castigata de Simona Halep. Toata lumea a izbucnit in ras in tribune, dupa gestul romancei. Video

Simona Halep este noua campioana de la Roma, dupa o finala incheiata foarte repede in fata Karolinei Pliskova. Doar 33 de minute a stat pe teren jucatoarea din Cehia, iar apoi s-a retras din cauza unei accidentari. Scorul era 6-0, 2-1 pentru Halep. in putinul timp petrecut pe teren, romanca a avut timp sa ii .

Simona Halep implineste azi 29 de ani. Mesajul lui Darren Cahill pentru sportiva din Romania

Simona Halep isi sarbatoreste ziua de nastere pe 27 septembrie, implinind 29 de ani. Alaturi de Darren Cahill, Halep a ajuns numarul 1 mondial si a cucerit trofeul la Roland Garros in 2018. Este doar un.

Simona Halep, starea de gratie si cat de mult a ajutat-o pandemia

Simona Halep este pe val: are 14 victorii consecutive si a castigat ultimele trei turnee la care a luat parte. invingatoare la Roma, Halep a povestit pentru site-ul oficial al WTA cat de mult bine i-a facut pandemia, perioada dificila traversata de omenire ajutand-o sa gandeasca mai matur si sa aprecieze altfel bucuriile vietii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )