Libnet.ro
UNICEF

08:32

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei . continuă pe Playtech

Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani vor primi copiii pentru haine

Propunerea legislativa ce prevede ca uniforma sa devina obligatorie in scoli a fost aprobata de Senat, in calitate de prim for sesizat, marti, cu 87 de voturi pentru, 41 contra si nicio abtinere. Cati bani vor primi copiii pentru haine incepand din anul scolar 2021-2022.

Cati bani primeste George Burcea pentru a participa la Ferma. Fostul sot al Andreei Balan semnase inainte cu Antena 1

George Burcea va face parte din cei 16 concurenti care vor participa la Ferma, show difuzat de Pro TV. Fostul sot al Andreei Balan semnase deja cu Antena 1 pentru a juca intr-o telenovela romaneasca,.

Cand joaca Simona Halep primul meci la WTA Praga. Programul complet al competitiei

Simona Halep revine in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Jucatoarea din Romania s-a inscris pentru turneul de categorie International, de la Praga. Meciurile de pe tabloul principal la competitia din Cehia vor incepe luni, 10 august. Halep este inscrisa atat in proba de simplu cat si in .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Cand joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. S-a stabilit ora de start

UPDATE, ora 18:07 Partida dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova, din turul 2 de la Praga, se va juca joi, dupa ora 15:00. Doua partide sunt programate, incepand cu ora 12:00, inaintea celei pe care o disputa Simona. Eugenie Bouchard si Tamara Zidansek, iar apoi Magdalena Frech Arantxa Rus. Simona Halep s-a calificat .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

Romania ridesharing: Cati bani au castigat Uber si Bolt la noi, in 2019, anul restrictiilor legislative

Aplicatiile de transport cu masina in regim de ridesharing Uber si Bolt au avut afaceri in crestere in Romania, in anul 2019, in ciuda restrictiilor legale majore pe care statul roman le-a introdus in acel an. Sa vedem cifrele financiare declarate de platformele digitale de transport in Romania.

Meci maraton pentru Simona Halep la revenirea in circuit

De sapte mingi de meci a avut nevoie Simona Halep pentru a castiga disputa cu Polona Hercog din Slovenia in primul tur la Praga.

Simona Halep Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6, turul 1 la WTA Praga. Victorie pentru Halep, dupa sase mingi de meci ratate

UPDATE, ora 17:20 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Praga, dupa o victorie muncita cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. Simona a ratat sase mingi de meci, dar s-a concentrat in cele din urma pentru a obtine calificarea. Simona se impune in tiebreak si merge in turul 2. Hercog .

Cine transmite la TV turneul WTA de la Praga! Simona Halep, primele meciuri dupa sase luni de pauza!

Pentru fanii tenisului si ai Simonei Halep, asteptarea se incheie saptamana viitoare. Dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus, jucatoarea de pe locul 2 mondial revine in circuit. Va juca in turneul WTA International de la Praga. Simona s-a inscris atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )