Libnet.ro
UNICEF

10:45

Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani vor primi copiii pentru haine

Antena3 Antena3,
Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani vor primi copiii pentru haine

Propunerea legislativa ce prevede ca uniforma sa devina obligatorie in scoli a fost aprobata de Senat, in calitate de prim for sesizat, marti, cu 87 de voturi pentru, 41 contra si nicio abtinere. Cati bani vor primi copiii pentru haine incepand din anul scolar 2021-2022. continuă pe Antena3

Statul ar putea plati uniformele scolare. Cati bani va primi fiecare elev

Fiecare elev din invatamantul general obligatoriu de stat ar putea primi suma de 350 de lei anual pe.

Cati bani in plus vor primi, de fapt, angajatii din Romania. Schimbarile anuntate de Ministerul Muncii

Ministerul Muncii a decis sa clarifice o eroare care a aparut in informatiile transmise dupa sedinta de Guvern de vineri. Astfel, Violeta Alexandru a precizat ca salariatii vizati de reducerea timpului de munca beneficiaza, pe langa salariu, de o indemnizatie de 75% din diferenta dintre salariul de baza brut prevazut initial in contractul individual de .

Ludovic Orban a anuntat domeniile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara: Constrangerile sunt foarte mari. Vom analiza cu seriozitate fiecare solicitare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Transporturile, Dezvoltarea, Educatia, Sanatatea si Agricultura sunt domeniile care vor primi mai multi bani la rectificarea bugetara. Analiza, insa, nu este gata, a.

Cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an. Veniturile cantaretului au crescut

S-a aflat cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an! Este faimos, are o familie frumoasa, pe care o trateaza regeste, deoarece are castiguri semnificative din concertele pe care le are, dar si din afacerile pe care le deruleaza. Cantaretul Pepe a avut un an financiar extrem de bogat Anul trecut a fost unul fabulos .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

EXCLUSIV Pentru cati bani a semnat George Burcea cu PRO TV. Suma pentru care fostul sot al Andreei Balan a plecat de la Antena 1

Sotul Andreei Balan urma sa joace intr-o telenovela de la Antena 1, insa filmarile s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus, asa ca el a trecut in ograda Pro TV, unde este platit mult mai bine. George Burcea, noua vedeta de la emisiunea Ferma Asocierea imaginii cu Andreea Balan, indiferent ca a fost vorba despre .

Sporuri pentru medici. Cati bani primesc si in ce conditii

Dupa aproape doua luni de la declansarea epidemiei, presedintele Klaus Iohannis si reprezentati ai guvernului anuntau ca se gandesc la un proiect de Ordonanta de Urgenta, prin care samotiveze medicii aflati in prima linie de lupta impotriva infectarilor cu nouls coronavirus. Guvernul a adoptat OUG pentru sporuri de 40% Dupa multe tergiversari, negocieri interministeriale, la .

Fundatia BricoDepot anunta proiectele care vor primi finantare, in cadrul campaniei Casele bune schimba vieti

Fundatia BricoDepot prezinta cele 10 proiecte care vor primi finantari in valoare totala de 270. 000 de lei, in cadrul primei sale campanii de finantare, Casele bune schimba vieti.

Angajatii care vor primi cate 2.500 de lei de la stat

Angajatii care au lucrat in regim de telemunca in perioada starii de urgenta vor primi cate 2. 500 de lei de la stat, ca o modalitate de a incuraja acest tip de munca.

Cati bani primeste George Burcea pentru a participa la Ferma. Fostul sot al Andreei Balan semnase inainte cu Antena 1

George Burcea va face parte din cei 16 concurenti care vor participa la Ferma, show difuzat de Pro TV. Fostul sot al Andreei Balan semnase deja cu Antena 1 pentru a juca intr-o telenovela romaneasca,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )