Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cati bani cheltuie Mariah Carey pentru a-si rasfata cei opt caini

România Liberă România Liberă,
Cati bani cheltuie Mariah Carey pentru a-si rasfata cei opt caini

Cantareata americana Mariah Carey cheltuie aproximativ 47. 000 de dolari pe an pentru a-si rasfata cainii cu o gama completa de tratamente de ingrijire si infrumusetare. Artista americana, a carei avere este estimata la 500 milioane de dolari, ii rasfata cu regularitate pe cei opt caini ai ei, facandu-le rezervari la saloane canine de lux, unde animalele ei de companie au parte de cele mai bune tratamente cosmetice din lume, informeaza contactmusic. com, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Mariah Carey plateste 47.000 de dolari pe an pentru a-si rasfata si ingriji cei opt caini

Cantareata Mariah Carey este o adevarat iubitoare de caini, platind anual aproximativ 47. 000 de dolari pentru a-i rasfata si ingriji pe cei opt caini ai sai. Artista americana, a carei avere este estimata.

isi permite orice! Afla pe ce a mai aruncat banii Mariah Carey

Este o diva si nu pierde niciun prilej pentru a demonstra acest lucru. Cunoscuta pentru pretentiile pe care le are la concerte, Mariah Carey a socat din nou.

Cati bani fac gigantii tehnologici133;.intr-o SECUNDA

Cu totii stim ca gigantii tehnologici fac foarte foarte multi bani. Dar ce suma de bani aduc zilnic? Dar pe ora? Ce ar fi sa aflam si pe SECUNDA?.

Vicepremierul Constantin: Autoritatile locale din Teleorman NU au cerut bani europeni prin PNDR pentru lucrari anti-inundatii

Autoritatile locale din judetul Teleorman nu au facut nicio cerere de finantare europeana pentru amenajari anti-inundatii prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007-2013, a declarat, miercuri, pentru HotNews. ro, ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin. El a sustinut, insa, ca efectele inundatiilor de zilele trecute nu ii sunt imputabile colegului sau de guvern, vicepremierul Liviu Dragnea, care a fost presedintele Consiliului Judetean Teleorman pana in anul 2012.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )