Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mariah Carey plateste 47.000 de dolari pe an pentru a-si rasfata si ingriji cei opt caini

B1 B1,
Mariah Carey plateste 47.000 de dolari pe an pentru a-si rasfata si ingriji cei opt caini

Cantareata Mariah Carey este o adevarat iubitoare de caini, platind anual aproximativ 47. 000 de dolari pentru a-i rasfata si ingriji pe cei opt caini ai sai. Artista americana, a carei avere este estimata. continuă pe B1

Cati bani cheltuie Mariah Carey pentru a-si rasfata cei opt caini

Cantareata americana Mariah Carey cheltuie aproximativ 47. 000 de dolari pe an pentru a-si rasfata cainii cu o gama completa de tratamente de ingrijire si infrumusetare. Artista americana, a carei avere este estimata la 500 milioane de dolari, ii rasfata cu regularitate pe cei opt caini ai ei, facandu-le rezervari la saloane canine de lux, unde animalele ei de companie au parte de cele mai bune tratamente cosmetice din lume, informeaza contactmusic. com, potrivit Mediafax.

isi permite orice! Afla pe ce a mai aruncat banii Mariah Carey

Este o diva si nu pierde niciun prilej pentru a demonstra acest lucru. Cunoscuta pentru pretentiile pe care le are la concerte, Mariah Carey a socat din nou.

MOL are 1 MLD. dolari pentru achizitii

MOL vrea sa cheltuiasca un miliard de dolari pentru achizitii anul acesta, cu accent pe segmentul upstream, a declarat directorul general al grupului MOL, Jozsef Molnar, la Adunarea Generala Anuala a Actionarilor, potrivit Wall Street.

Gazprom cere Ucrainei penalitati de 11,4 miliarde dolari pentru incalcarea contractului de livrare de gaze

Gazprom a trimis, joi, companiei ucrainene Naftogaz o nota de plata de 11,4 miliarde de dolari reprezentand penalitati datorate de partea ucraineana, care a cumparat anul trecut circa o treime din gazele naturale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )