Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cati bani cheltuie romanii de Black Friday 2015: pot plati online si cu Bitcoin

Adevărul Adevărul,
Cati bani cheltuie romanii de Black Friday 2015: pot plati online si cu Bitcoin

Bugetul alocat de romani pentru editia Black Friday 2015 va fi mai mare decat anul trecut. Cum bugetul este mai mare, mai mari vor fi si sumele cheltuite pentru cumparaturi. continuă pe Adevărul

Black Friday 2015: Cati bani vei ajunge sa cheltui in Vinerea Reducerilor

Bugetul online alocat de romani pentru Black Friday 2015 va atinge o medie cu peste o treime mai mare fata de cel de anul trecut, estimeaza NETOPIA mobilPay. Apetitul consumatorilor pentru preturile scazute anuntate deja de retailerii online va impacta si numarul total de plati digitale realizate pe teritoriul Romaniei, acesta urmand sa creasca cu [] Black Friday 2015: Cati bani vei ajunge sa cheltui in Vinerea Reducerilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: romanii, mai interesati decat anul trecut de reduceri

Cu ocazia Black Friday 2015, aproape o treime din romani ar putea sa-si achizitioneze produse noi. Romanii din mediul urban, cu acces la internet, sunt mai atrasi anul acesta de reducerile de Black Friday, arata un studiu realizat deiSense Solutions. Ponderea celor care intentioneaza sa achizitioneze produse cu aceasta ocazie a crescut semnificativ de la [] Black Friday 2015: romanii, mai interesati decat anul trecut de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: ce vor cumpara romanii in Vinerea Neagra

De Black Friday 2015, televizoarele, electrocasnicele mici si telefoanelevor fi cele mai cautate produse Au mai ramas doar doua zile pana la debutul Black Friday 2015, iar cei de la Millward Brown au efectuat un studiu pentru a vedea care sunt produsele cele mai cautate de romani. in mod surprinzator, in fruntea listei se afla [] Black Friday 2015: ce vor cumpara romanii in Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015. Care sunt magazinele preferate de romani in Vinerea Neagra (studiu)

Black Friday 2015. in perioada cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday/ Vinerea Neagra, romanii sunt interesati sa cumpere produse mai ales de la magazinele eMAG si Altex, potrivit unui studiu realizat de agentia de cercetare MillwardBrown Romania.

Black Friday 2015: Allview ofera reduceri de 100% la accesorii

De Black Friday 2015, cei de la Allview le vor oferi clientilor reduceri de pana la 100% la unele produse. Black Friday 2015 inseamna reduceri de pana la 100% la Allview in cazul accesoriilor. Peste 200. 000 de produse pot fi achizitionate la preturi speciale, prin intermediul partenerilor sai, in aceasta perioada de shopping intens. Totodata, Allview [] Black Friday 2015: Allview ofera reduceri de 100% la accesorii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Marea surpriza a eMAG de Black Friday 2015 e... opulenta: poti cumpara lingouri de aur

EMAG are in lista de Black Friday 2015 aur in oferta sa. Nu va fi chiar un amanet, ci vor fi lingouri si monede, dar este aur si este la pret redus de Black Friday.

Reducerile Black Friday 2015 la eMAG: produsele la pret special

Black Friday 2015 la eMAG incepe maine dimineata, dar se pare ca se cunosc deja unele dintre produsele care vor fi la reducere. Update:Radu Dumitru nwradu. ro) are o lista mai extinsa de produse la reducere Black Friday 2015 la eMAG. Monitor LED AOC 18. 5, Wide va fi 99,99 lei Statie de calcat Philips PerfectCare [] Reducerile Black Friday 2015 la eMAG: produsele la pret special Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UPDATE Reducerile Black Friday 2015 la eMAG: produsele la pret special

Black Friday 2015 la eMAG incepe maine dimineata, dar se pare ca se cunosc deja unele dintre produsele care vor fi la reducere. Update:Un nou val de oferte de la eMAG de Black Friday 2015 au ajuns pe Internet. Catalogul cu reduceri, publicat pe mai multe bloguri, arata ca reducerile de Black Friday 2015 la [] UPDATE Reducerile Black Friday 2015 la eMAG: produsele la pret special Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: eMAG anunta primele produse la reducere

Black Friday 2015 la eMAG incepe maine dimineata, dar se pare ca se cunosc deja unele dintre produsele care vor fi la reducere. eMAG de Black Friday a anuntat ca va avea oferte speciale la peste 650. 000 de produse. Toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa inceapa Black Friday 2015 la eMAG. Cea mai [] Black Friday 2015: eMAG anunta primele produse la reducere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la Flanco: catalogul cu reduceri

Black Friday 2015 la Flanco incepe vineri, 20 noiembrie, la ora 7. Retailerul a facut public catalogul cu produse la reducere de Black Friday 2015. Reducerile de Black Friday 2015 la Flanco vor fi disponibile atat online cat si in cele 95 de magazine fizice din toata tara. Compania se asteapta ca peste trei milioane [] Black Friday 2015 la Flanco: catalogul cu reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )