Libnet.ro
UNICEF

17:00

Black Friday 2015: romanii, mai interesati decat anul trecut de reduceri

Playtech Playtech,
Black Friday 2015: romanii, mai interesati decat anul trecut de reduceri

Cu ocazia Black Friday 2015, aproape o treime din romani ar putea sa-si achizitioneze produse noi. Romanii din mediul urban, cu acces la internet, sunt mai atrasi anul acesta de reducerile de Black Friday, arata un studiu realizat deiSense Solutions. Ponderea celor care intentioneaza sa achizitioneze produse cu aceasta ocazie a crescut semnificativ de la [] Black Friday 2015: romanii, mai interesati decat anul trecut de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Black Friday 2015. Cele mai cautate produse de Vinerea Neagra

Black Friday 2015. in perioada cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday/ Vinerea Neagra, cele mai multe liste de cumparaturi ale romanilor vor contine televizoare, electrocasnice mici si telefoane mobile.

De Black Friday 2015, la Flanco 95% din produse sunt din stocul de anul acesta

Flanco nu lipseste din perioada Black Friday 2015, iar intre 20 si 22 noiembrie promite reduceri impresionante. Acestea sunt planurile retailerului.

Black Friday 2015: eMAG ne spune care vor fi produsele la reducere [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Black Friday 2015: eMAG ne spune care vor fi produsele la reducere [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: Ghidul eMAG, reduceri la Flanco, Altex [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Black Friday 2015: Ghidul eMAG, reduceri la Flanco, Altex [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: Sfaturi si cele mai bune reduceri la eMAG, Flanco, Altex si nu numai [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Black Friday 2015: Sfaturi si cele mai bune reduceri la eMAG, Flanco, Altex si nu numai [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cati bani cheltuie romanii de Black Friday 2015: pot plati online si cu Bitcoin

Bugetul alocat de romani pentru editia Black Friday 2015 va fi mai mare decat anul trecut. Cum bugetul este mai mare, mai mari vor fi si sumele cheltuite pentru cumparaturi.

Black Friday 2015. Care sunt magazinele preferate de romani in Vinerea Neagra (studiu)

Black Friday 2015. in perioada cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday/ Vinerea Neagra, romanii sunt interesati sa cumpere produse mai ales de la magazinele eMAG si Altex, potrivit unui studiu realizat de agentia de cercetare MillwardBrown Romania.

Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri

Dupa doua saptamani de promotii cu ocazia Black Friday 2015, cei de la Media Galaxy au anuntat rezultatele oficiale. Anul acesta, dupa cum stiti, Media Galaxy a dat startul reducerilor cu ocazia Black Friday 2015 mai devreme decat celelalte magazine. Perioada promotionala este in desfasurare de doua saptamani, iar in data de 18 noiembrie, cu [] Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: ce vor cumpara romanii in Vinerea Neagra

De Black Friday 2015, televizoarele, electrocasnicele mici si telefoanelevor fi cele mai cautate produse Au mai ramas doar doua zile pana la debutul Black Friday 2015, iar cei de la Millward Brown au efectuat un studiu pentru a vedea care sunt produsele cele mai cautate de romani. in mod surprinzator, in fruntea listei se afla [] Black Friday 2015: ce vor cumpara romanii in Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la eMAG vine cu reduceri la peste 650.000 de produse

EMAG si-a anuntat planurile pentru Black Friday 2015 si preconizeaza ca aproape 6,7 milioane de romani vor fi interesati sa cumpere ceva in timpul evenimentului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )