Libnet.ro
UNICEF

14:16

Cati bani a cheltuit Primaria Constanta cu echipamentele pentru iluminatul festiv de Craciun. Suma e uriasa

Antena3 Antena3,
Cati bani a cheltuit Primaria Constanta cu echipamentele pentru iluminatul festiv de Craciun. Suma e uriasa

Primaria Constanta a dat cei mai multi bani pentru iluminatul festiv de Craciun. Potrivit unui clasament, edilul de la malul marii a cheltuit 4,6 milioane de lei pe echipamente. La polul opus se afla. continuă pe Antena3

Cati bani a cheltuit Anamaria Prodan pentru funeraliile mamei sale

Ionela Prodan va fi inmormantata in Cimitirul Bellu din Bucuresti. intreaga ceremonie dar si amenajarea mormantului ar costa aproape 50. 000 de euro. Locul de veci a fost amenajat din marmura, iar pomana.

Cati bani a cheltuit Mark Zuckerberg pentru paza si calatorii, in 2017. Costurile au fost suportate de companie

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg are un salariu de baza de un dolar pe an, dar in ultimii trei ani, cheltuielile personale au ajuns la 20 de milioane de dolari, costuri suportate de Facebook. Actiunile lui.

Din cauza nerespectarii legii, 1,1 MILIARDE de EURO nu au fost virate la Pilonul II de pensii. Cu cati bani au ramas romanii in conturi dupa 10 ani de contributii (FOTO)

Conducerea Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a facut marti o dezvaluire incredibila. Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )