Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani costa un test rapid pentru COVID 19. Unde se produc masiv aceste teste

Playtech Playtech,
Cati bani costa un test rapid pentru COVID 19. Unde se produc masiv aceste teste

Extista un test care poate linisti apele in aceste zile crunte si pline de panica pe care le traim. Este vorba despre un test care confirma sau infirma daca ai fost infectat cu COVID-19. Cat costa un astfel de test si unde se produc masiv? Cat costa un test rapid pentru COVID-19 Populatia trece prin . continuă pe Playtech

Firea: La spitalul Victor Babes s-a achizitionat un aparat care permite o viteza mult mai mare de efectuare a analizelor de testare pentru Covid-19 Primarul Capitalei a trimis scrisori catre ambasade

Primarul general, Gabriela Firea, anunta, vineri, ca la Spitalul Victor Babes a fost achizitionat un aparat care ermite o viteza mult mai mare de efectuare a analizelor de testare pentru Covid-19. Totodat.

Sanador incepe testarea populatiei adulte pentru COVID-19

Reteaua privata de sanatate Sanador, unul din cei mai mari jucatori de pe piata, anunta ca, incepand de astazi, va testa, la cerere, populatia adulta pentru SARS-CoV-2 COVID-19) prin RT PCR din exudat nazo-faringian.

Nou dezinfectant eficient pentru CoVid-19, realizat la Galati

Dezinfectantul realizat de cercetatorii universitatii galatene este unul special, potrivit rectorului Lucian Georgescu, indeplinind un cumul de criterii pe care majoritatea produselor din piata nu reusesc sa il atinga si va fi produs initial pentru uzul universitatii, apoi si pentru institutiile publice care il solicita.

Coronavirus. Persoanele aflate in carantina in Olt, rezultat negativ pentru Covid-19

Numarul persoanelor carantinate in judetul Olt in contextual Covid-19 a ajuns la 66. Testele recoltate acestora sunt, toate, negative.

Radu Valcan, testat pentru COVID-19 in Republica Dominicana: Suntem monitorizati in permanenta

Radu Valcan, aflat in Republica Dominicana pentru filmarile pentru un nou sezon Insula iubirii, emisiune al carei prezentator este, a fost testat pentru COVID-19.

O universitate belgiana a prezentat marti o noua procedura de diagnostic pentru Covid-19

Universitatea din Namur Belgia) a prezentat marti o noua procedura de diagnostic pentru Covid-19 care va permite unui cercetator sa proceseze in medie 50 de probe pe zi, potrivit presei belgiene. Aprobata de Agentia Federala pentru Medicamente marti dupa-amiaza, procedura deschide noi perspective in lupta impotriva noului coronavirus la nivel mondial.

Oamenii care au gasit un remediu pentru stingerea focarului de COVID-19

Un remediu pentru COVID-19, in afara celui medical si de autodisciplina, este solidaritatea. Lipsurile materiale sunt compensate de oameni care nu au stat cu mainile in san si au strans bani donand echipamente, substante si aparatura extrem de utile in astfel de vremuri.

COVID - 19 Dambovita. 53 de teste au iesit negative la noua infectie

In judetul Dambovita au fost testate pentru COVID-19 53 de persoane aflate in carantina sau izolare la domiciliu, rezultatele venite pana la acest moment fiind negative, se arata intr-un comunicat al Centrului Judetean de Comunicare si Informare Publica al Judetului Dambovita.

Prima linie completa de testare pentru COVID-19 in Alba. Unde va functiona si cand vor fi realizate primele teste

Directia de Sanatate Publica DSP) Alba va pune in functiune, in urmatoarele zile, o linie completa de testare pentru identificarea cazurilor de COVID-19, prima de acest tip din judet.

VIDEO Nou dezinfectant eficient pentru CoVid-19, realizat de cercetatorii de la Universitatea din Galati

Dezinfectantul realizat de cercetatorii universitatii galatene este unul special, potrivit rectorului Lucian Georgescu, indeplinind un cumul de criterii pe care majoritatea produselor din piata nu reusesc sa il atinga si va fi produs initial pentru uzul universitatii, apoi si pentru institutiile publice care il solicita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )