Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cati bani ia Doina Gradea de la TVR. Sefa televiziunii publice, salariu mai mare ca Iohannis si Dancila

Playtech Playtech,
Cati bani ia Doina Gradea de la TVR. Sefa televiziunii publice, salariu mai mare ca Iohannis si Dancila

Deputatul USR Iulian Bulai ii cere din nou demisia sefei televiziunii publice. Acesta sustine ca Doina Gradea primeste un salariu cu aproape 1. 000 de euro mai mare decat cel al presedintelui Romaniei si cu peste 1. 000 de euro mai mare decat cel al premierului. Sefa TVR este criticata inclusiv de jurnalistii pe care ii are . continuă pe Playtech

Cati bani face vloggerul Selly de la 5GANG. Sumele sunt fabuloase. Nu degeaba este idolul adolescentilor de azi

Selly a ajuns sa castige sume impresionante de bani si se poate lauda cu acest succes fulminant, mai ales ca incaseaza chiar si zilnic foarte multi bani. Vloggerul roman a cunoscut o ascensiune fulminanta, mai ales in ultimii ani, dupa ce a capatat popularitate in randul tinerilor, prin clipurile sale de pe YouTube. Cati bani .

Cristian Pomohaci, ritual de exorcizare in garaj. Cati bani le cere oamenilor ca sa ii scape de demoni

Cristian Pomohaci a scapat de acuzatiile de pedofilie si, chiar daca a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana, isi continua activitatea in localitatea Mosuni, judetul Mures. Fostul preot are in continuare adepti si face ritualuri de exorcizare in garajul din curtea sa. in timp ce Pomohaci face bani frumosi din aceasta activitate, primarul localitatii il .

Legea Pensiilor 2019. Tot ce trebuie sa stii despre pensia ocupationala: cati bani primesti, cine se incadreaza

In Romania ar putea sa existe un nou tip de pensie. Este vorba despre pensia ocupationala, despre care romanii trebuie sa stie ca ar putea intra in vigoare, in viitorul apropiat. Proiectul de lege este unul care a trecut deja de Senat si care are foarte mari sanse sa devina o realitate. Cat despre banii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3313 seconds )