Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cati bani a incasat Alexandru Comerzan, castigatorul Chefi la Cutite, sezon 7

Playtech Playtech,
Cati bani a incasat Alexandru Comerzan, castigatorul Chefi la Cutite, sezon 7

Dupa cele trei probe de foc, trei provocari culinare diferite prin care cei noua semifinalisti au trecut in editia de luni, azi, de la 20:00, seara a inceput cu verdictul mult asteptat. Telespectatorii Antena 1 vor au aflat care sunt numele celor trei finalisti ai sezonului 7, care s-au duelat in cea mai grea proba . continuă pe Playtech

Cine este Alex Comerzan, castigatorul Chefi la cutite: in bucatarie sunt Stalin

Alexandru Comerzan 31 de ani), din echipa lui chef Catalin Scarlatescu, este castigatorul Chefi la cutite si al marelui premiu in valoare de 30. 000 de euro. Pentru al doilea sezon consecutiv, chef Florin Dumitrescu a ramas fara niciun concurent in finala show-ului de la Antena 1.

Cine este Alexandru Comerzan, marele castigator al finalei Chefi la Cutite, de pe Antena 1

Alexandru Comerzan, cutitul de aur adus de chef Catalin Scarlatescu in echipa sa, a castigat marele premiu de 30. 000 de euro pusi la bataie de Chefi la cutite. Alaturi de echipa sa, reunita in platoul emisiunii, a pregatit un meniu impresionant, care a dat pe spate juratii, mari bucatari ai lumii. Totul despre castigatorul sezonului .

Alexandru Comerzan a izbucnit in lacrimi cand si-a vazut copiii. Ce familie frumoasa are concurentul Chefi la Cutite de la Antena 1

Alexandru Comerzan, semifinalistul de la Chefi la cutite, parte a echipei mov, a izbucnit in lacrimi cand si-a vazut copiii. Ce familie frumoasa are concurentul. Alexandru Comerzan a izbucnit in lacrimi cand si-a vazut copiii Alexandru Comerzan are 30 de ani, vine din Chisinau, iar la preselectii a pus in fata juratilor una dintre cele .

Ce frumoasa este sotia lui Alexandru Comerzan. Ce declaratie de dragoste a primit Olga din partea castigatorului Chefi la Cutite, sezonul 7

Alexandru Comerzan, cutitul de aur adus de chef Catalin Scarlatescu in echipa sa, a castigat marele premiu de 30. 000 de euro pusi la bataie de Chefi la cutite. Alaturi de echipa sa, reunita in platoul emisiunii, a pregatit un meniu impresionant, care a dat pe spate juratii, mari bucatari ai lumii. Ce frumoasa este sotia .

Angela Rusu are nevoie de ajutor de specialitate, dupa ce i-a ars restaurantul. Cati bani a pierdut

Cantareata de muzica populara Angela Rusu are nevoie de ajutor de specialitate dupa ce sambata i-a ars restaurantul. Cati bani a pierdut solista? Angela Rusu are nevoie de ajutor de specialitate, dupa ce i-a ars restaurantul Sambata, 14 decembrie, in jurul orei 14:30, sala de nunti a cantaretei de muzica populara Angela Rusu era cuprinsa .

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )