Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani au incasat din ore suplimentare acordate ilegal jandarmii Bogdan Enescu, Ionut Sindile si Constantin Florea

Adevărul Adevărul,
Cati bani au incasat din ore suplimentare acordate ilegal jandarmii Bogdan Enescu, Ionut Sindile si Constantin Florea

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Bogdan Enescu, si fostii sefi, colonelul Ionut Catalin Sindile si generalul Constantin Florea, sunt urmariti penal de DNA pentru uzurparea functiei daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata. Acestia ar fi incasat ilegal plata pentru ore suplimentare, aproape 80. 000 de lei. continuă pe Adevărul

UPDATE Seful Jandarmeriei, la DNA intr-un dosar in care este acuzat ca si-ar fi decontat ilegal sute de ore suplimentare: Sunt chestiuni tehnice Nu iau in calcul demisia

Seful Jandarmeriei Romane, Bogdan Enescu, a mers la DNA, joi dimineata, pentru audieri intr-un dosar in care este acuzat de procurori ca ar fi incasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare, in starea de urgenta. in acest dosar sunt vizati si colonelul Ionut Catalin Sindile si generalul Constantin Florea. Bogdan Enescu a spus ca nu ia in calcul sa demisioneze pentru ca nu se impune in acest caz.

Cu cati bani au ramas, in realitate, castigatorii Asia Express

Este unul dintre cele mai dure reality show-uri, concurentii trebuind sa faca fata unor situatii limite. Iata cu cati bani au ramas, in realitate, castigatorii Asia Express.

Sefi ai Jandarmeriei, urmariti penal pentru ca si-ar fi aprobat ilegal plata de ore suplimentare. Care este prejudiciul

Procurorii militari din cadrul DNA au dispus inceperea urmaririi penale in cazul a trei sefi din Jandarmerie. Bogdan Enescu, Ionut Catalin Sindile si Constantin Florea sunt acuzati ca au incasat aproape.

DigiSport: Cati bani a primit Simona Halep dupa victoria de la Roma si ce suma a strans romanca in toata cariera ei

Turneul de la Roma este al treilea consecutiv castigat de Simona, dupa cele de la Dubai si Praga iar in urma victoriei din Italia, Simona Halep a incasat o suma importanta de bani.

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

Romania in scandalul FinCEN Files. Bancile implicate in tranzactiile cu bani obtinuti din crima organizata

Una dintre cele mai mari scurgeri de informatii din ultimii ani arata cum unele dintre cele mai mari banci ale lumii au permis criminalitatii sa mute bani negri, circa doua trilioane de dolari, de la o tara la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )