Libnet.ro
UNICEF

12:15

DigiSport: Cati bani a primit Simona Halep dupa victoria de la Roma si ce suma a strans romanca in toata cariera ei

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Cati bani a primit Simona Halep dupa victoria de la Roma si ce suma a strans romanca in toata cariera ei

Turneul de la Roma este al treilea consecutiv castigat de Simona, dupa cele de la Dubai si Praga iar in urma victoriei din Italia, Simona Halep a incasat o suma importanta de bani. continuă pe Hotnews

CTP o sfatuieste pe Simona Halep, dupa marlaniile haterilor de pe net: Eu sunt superstitios

Ca de obicei, Cristian Tudor Popescu urmareste cu maxim interes meciurile Simonei Halep. Dupa succesul de la Roma, gazetarul, comentatorul sportiv si analistul CTP, i-a oferit un sfat fostului lider.

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului WTA de la Roma

Simona Halep a declarat, duminica, dupa calificarea in finala turneului de la Roma, ca i-a scazut un pic energia atunci cand a condus in semifinala cu Garbine Muguruza. Ea a mentionat ca este bucuroasa de modul in care a jucat si ca ii da incredere un astfel de meci.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Simona Halep a jucat astazi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma. Aici a infruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 in clasamentul WTA, in prima partida programata pe central. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva De altfel, este a doua confruntare directa dintre cele .

Simona Halep, lovitura meciului in victoria superba cu Muguruza. A ridicat fanii in picioare

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an. Si la a 13-a victorie consecutiva. A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din Romania, .

Simona Halep merge in finala WTA de la Roma dupa victoria cu Muguruza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce a invins-o greu pe spaniola Garbine Muguruza, cu 6-3, 4-6, 6-4.

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep .

CTP, reactia perfecta dupa victoria Simonei Halep de la Roma: I-au explodat la picioare

A doua jucatoare a lumii si principala favorita la castigarea turneului de la Roma a trecut de Dayana Yastremska in optimi. Reactia lui CTP dupa victoria Simonei Halep este una cum nu se putea mai frumoasa! Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa victoria lui Halep O noua victorie pentru Simona Halep. Aceasta s-a calificat in .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Roma. Ce schimbare tactica i-a adus victoria

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. A fost un meci in care a trebuit sa faca fata ofensivei totale a tinerei sale adversare. Dar Yastremska, 20 de ani, a comis si foarte multe erori nefortate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )