Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cati bani incaseaza lunar o casiera de la Banca Transilvania

Playtech Playtech,
Cati bani incaseaza lunar o casiera de la Banca Transilvania

Banca Transilvania BT) este una dintre cele mai mari trei banci din Romania. Banca fost infiintata in anul1993, laCluj-Napoca, de un grup de oameni de afaceri locali, cu 79% capital romanesc si 21% strain. in 2014, Banca Transilvania implineste 20 de ani din momentul in care a devenit operationala, odata cu deschiderea sucursalei din Cluj. continuă pe Playtech

Cati bani primesc concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu, Raluca Tanase si Maria Ilioiu, negocieri la sange

Sezonul cu numarul sase al Bravo, ai stil! Celebrities a dubutat deja pe Kanald D. Iar in aceasta editie, nu au aparut doar fete noi, ci si unele cu care ne-am obisnuit sa le vedem pe micile ecrane. Mai ramane sa vedem ce sume incaseaza acestea. Onorariile de la Bravo, ai stil Celebrities , sezonul .

EVALUARE ARIR: Antibiotice, Banca Transilvania si Nuclearelectrica - cea mai buna comunicare cu investitorii

Antibiotice ATB), Banca Transilvania TLV) si Nuclearelectrica SNN) sunt companiile de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) care comunica cel mai bine cu investitorii, performanta evaluata prin indicatorul VEKTOR, dezvoltat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), potrivit rezultatelor prezentate ieri de ARIR, intr-o conferinta de presa.

Banca Transilvania, punctaj maxim la evaluarea ARIR privind comunicarea companiilor listate

Banca Transilvania a obtinut 10 puncte din 10 la evaluarea realizata de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) privind comunicarea companiilor listate pe Piata Reglementata.

Surse: Cati bani au cheltuit Klaus Iohannis si Viorica Dancila in campania electorala. Sumele sunt uriase

Autoritatea Electorala Permanenta, in contextul alegerilor parlamentare, prezidentiale, locale si nu numai, ofera subventii partidelor politice pentru a facilita campania electorala. Majoritatea reclamelor si bannerelor electorale pe care le vezi pe strada, online sau la TV, de fapt, sunt din bani publici, banii pe care ii finantezi prin plata taxelor si impozitelor la stat. Surse: .

Banca Transilvania primeste finantare de la IFC pentru a sustine femeile antreprenor care au microcompanii in Romania

IFC, parte din Grupul Banca Mondiala, ofera 16 milioane de dolari, echivalentul in lei, companiei BT Mic, pentru cresterea accesului la finantare a microcompaniilor si pentru facilitarea incluziunii financiare a femeilor cu spirit antreprenorial din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )