Libnet.ro
UNICEF

12:00

Surse: Cati bani au cheltuit Klaus Iohannis si Viorica Dancila in campania electorala. Sumele sunt uriase

Playtech Playtech,
Surse: Cati bani au cheltuit Klaus Iohannis si Viorica Dancila in campania electorala. Sumele sunt uriase

Autoritatea Electorala Permanenta, in contextul alegerilor parlamentare, prezidentiale, locale si nu numai, ofera subventii partidelor politice pentru a facilita campania electorala. Majoritatea reclamelor si bannerelor electorale pe care le vezi pe strada, online sau la TV, de fapt, sunt din bani publici, banii pe care ii finantezi prin plata taxelor si impozitelor la stat. Surse: . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, la atac: dezvaluiri despre imprumuturile recente, marioneta lui Dragnea

Intr-o interventie fara precedent a Vioricai Dancila la Digi24, fostul premier a facut mai multe declaratii memorabile, in cadrul unui interviu destul de agresiv. La ora actuala, Dancila nu mai ocupa nicio pozitie de frunte in PSD, nu este senator, deputat sau ministru. Singurul ei statut este cel de fost prim ministru. Din aceasta pozitie, .

Viorica Dancila REVINE si cere daramarea Guvernului Orban: A sfidat bunele practici democratice

Viorica Dancila acuza guvernul PSD ca a sfidat bunele practici democratice asumandu-si raspundereain Parlament pe modificarea legii electorale. fostul premier cere actualei conduceri a PSD sa.

Cine a castigat in conflictul dintre Alex Velea si Abi Talent. Cati bani au castigat de la Youtube din aceasta cearta

Unul dintre marile scandaluri din showbiz-ul romanesc ii are ca protagonisti pe Alex Velea si Abi Talent. Fronturile de lupta: online, dar si fata in fata. Conflictul lor a ajuns acum la final. Cine a avut chinta roiala in maneca si cati bani i-a adus victoriosului stresul ultimelor 30 de zile? Cine a castigat in .

Fabulos cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au dat startul filmarilor pentru noul reality-show care ii are ca protagonisti si care va fi difuzat la Antena Stars. Contractul semnat este unul fabulos, iar in conturile cuplului vor intra in jur de 150. 000 de euro. Cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune Anamaria Prodan .

Viorica Dancila, nemultumita de sentinta in cazul jandarmeritei de la protestul din 10 august: Nu mi se pare un lucru corect

Fostul premier Viorica Dancila s-a declarat nemultumita de sentinta pronuntata in cazul jandarmeritiei care a fost batuta la mitingul din 10 august 2018, afirmand ca nu i se pare corect ca agresorii sa fie condamnati la pedepse cu suspendare.

Viorica Dancila, atacuri in rafala la Florin Citu

Fostul premier si lider PSD Viorica Dancila cere ca ministrul de Finante, Florin Citu, sa mearga in Parlament, pentru a da explicatii cu privire la imprumuturile pe care le-a contractat, adaugand ca, in momentul de fata, de la Guvernul Orban se vede cum s-a imprumutat 40 de miliarde, desi pensiile nu vor fi majorate, iar alocatiile nu vor fi dublate.

Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu. Un senator are un salariu mai mare

Pe 4 noiembrie 2019 a preluat mandatul de ministru in cadrul Ministerului Finantelor Publice si s-a remarcat prin conflictul deschis cu fostul ministru de la Finante, Eugen Teodorovici. Cati bani castiga lunar? Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu? Florin Citu a devenit finantistul liberalilor si s-a inscris in partid o data cu .

Cati bani primeste lunar Alexandru Arsinel de la stat. Ce pensie are fostul partener al Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se implinesc doi ani de cand Stela Popescu a trecut in nefiinta. Decesul regretatei actrite a inmarmurit o tara intreaga, cu atat mai mult pe cei care erau apropiati de artista. Alexandru Arsinel o deplange si acum, dupa atata timp, pe buna sa prietena. Cati bani primeste lunar Alexandru Arsinel de la .

Cati bani cheltuie vedetele de la noi pentru educatia copiilor. Andreea Esca si Mihaela Radulescu, in top

Orice parinte isi doreste copilul sau tot ce este mai bun, fie ca vorbim de educatia acestuia, sau fie ca vorbim de lucrurile necesare zi de zi. Nu fac exceptie nici vedetele autohtone. Dar cand dispui si de ceva banuti, atunci iti doresti, cu adevarat, tot ce este mai bun pentru copilul tau. Asta nu .

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )