Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cati bani da Irinel Columbeanu pe mancare, lunar, desi e sarac. Romanii de rand nu isi permit

Playtech Playtech,
Cati bani da Irinel Columbeanu pe mancare, lunar, desi e sarac. Romanii de rand nu isi permit

Daca in urma cu cativa ani era considerat unul dintre cei mai bogati oameni ai Romaniei, lucrurile s-au schimbat radical in ultima perioada. in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, Irinel Columbeanu a dezvaluit cati bani da pe mancare, lunar, desi e sarac. Cati bani cheltuie Irinel Columbeanu pe mancare Era un om de . continuă pe Playtech

Ce masina conducea Irinel Columbeanu cand era tanar si sarac. Imaginea asta e epica

Desi vremurile in care schimba masinile de lux pe banda rulanta s-au dus, se pare ca Irinel Columbeanu este invatat sa conduca si autoturisme obisnuite. De-a lungul timpului in garajului fostului milionar s-au vazut masini precum Rolls Royce sau Bentley. Ce masina conducea Irinel Columbeanu cand era tanar insa, nu sunt multi cei care stiu .

Dezvaluire spectaculoasa a lui Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. Vestea pe care nu o astepta nimeni

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, Irinel Columbeanu a vorbit despre situatia sa financiara. Mai mult, fostul milionar a facut si o dezvaluire neasteptata, care da peste cap tot ceea ce se stia pana acum despre fosta sa sotie, Monica Gabor. Dezvaluire spectaculoasa a lui Irinel Columbeanu despre Monica Gabor Este stiut faptul ca Irinel .

CTP, cea mai proasta veste la final de an. Cati bani trebuie sa plateasca, decizia drastica

Cristian Tudor Popescu a fost amnedat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 5. 000 de lei. Astfel, institutia a considerat ca editorialul lui, care se numeste Satana in sutana, constituie o fapta de discriminare, anunta Hotnews. CTP, cea mai proasta veste la final de an in urma publicarii acelui material, CNCD a primit .

Irinel Columbeanu, supranumit si milionarul falimentar, dezvaluiri picante din viata intima, in emisiunea lui Denise Rifai

Irinel Columbenu a vorbit in emisiunea moderata de Denise Rifai despre viata sa intima, dar si multe alte experiente care l-au marcat sau care l-a facut sa fie cine este astazi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )