Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani au luat castigatorii Exatlon, sezonul 3. Gestul uimitor al Andreei Arsine pentru Nicoleta Lunca

Playtech Playtech,
Cati bani au luat castigatorii Exatlon, sezonul 3. Gestul uimitor al Andreei Arsine pentru Nicoleta Lunca

Andreea Arsine si Ion Surdu sunt castigatorii sezonului 4 Exatlon. Cei doi au primit fiecare cate o suma frumusica pentru triumful din finala, iar Andreea a facut un gest uimitor dupa ce a castigat competitia. A decis sa imparta o parte din suma cu Nicoleta Lunca. Andreea Arsine si Ion Surdu sunt castigatorii Exatlon Finala [] . continuă pe Playtech

Finala Exatlon sezonul 3: Cine sunt MARII CASTIGATORI! E o surpriza de PROPORTII (FOTO)

S-a aflat castigatorul de la Exatlon! Sezonul al treilea al show-ului a fost castigat deAndreea Arsine si de Ion Surdu. Cei doi vor lua fiecare cate 50. 000 de euro! Aceasta a pus mana pe marele premiu, d.

Cati bani incaseaza lunar un ofiter SRI. Salariul poate ca te va surprinde

Cred ca romanii s-au intrebat mereu cati bani incaseaza luna un ofiter SRI. Aceasta institutie atat de necesara, ca in orice stat, a ajuns sa aiba o reputatie proasta in mentalul colectiv din cauza trecutului tenebros pe care l-a avut pe vremea comunismului. Cati bani incaseaza lunar un ofiter SRI Salariul pe care-l poate incasa [] .

Simona Halep, pe locul 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are, de fapt, romanca

Simona Halep a ajuns sa castige foarte mult din meciurile de tenis. Iubita sportiva a ajuns in top 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are romanca? Simona Halep a fost cea care a castigat cei mai multi bani, in anul 2018, din circuitul profesionist feminin de tenis, fiind recompensata atunci cu suma [] .

Business report: Amenzile excesive impiedica accesul noilor jucatori pe piata romaneasca a gazelor; Cati bani plateste catre stat, in timpul vietii, o familie

Rabla pentru electrocasnice: noua sesiune de inscriere a persoanelor fizice. Cand va fi lansata. Administratia Fondului pentru Mediu a anuntat ca va lansa o noua sesiune. Romanii nu consuma inghetata, dar o exporta. Cati bani au castigat intr-un an producatorii. Exportam tot mai multa inghetata in tarile membre UE, dar nu mancam prea multa.

Cu cati bani au crescut salariile profesorilor in 2019. Calculator salarii invatamant

Salariile profesorilor au fost majorate in anul 2019. Cadrele didactice au ajuns sa castige mai bine decat dascalii din unele state din estul Europei, dar sunt in continuare mult in urma tarilor din vest, unde salariile profesorilor de liceu sunt intre 3. 000 si 7. 000 de euro brut. Salariile profesorilor au crescut in 2019 Ministrul Muncii, [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )