Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani primesc localnicii din Fierbinti pentru a aparea in serialul de la PRO TV. Oamenii sunt foarte multumiti

Playtech Playtech,
Cati bani primesc localnicii din Fierbinti pentru a aparea in serialul de la PRO TV. Oamenii sunt foarte multumiti

Cu toate ca unii se plang de alegerea producatorilor de a filma in Fierbint,i pe motiv ca le face orasul de ras, altii sunt fericiti de participarea in serialul renumit. Cati bani primesc localnicii din Fierbinti-Targ pentru a aparea pe micile ecrane? Cati bani primesc localnicii din Fierbinti pentru a aparea in serial? Majoritatea localnicilor . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca traia in mizerie, dar conturile lui erau pline. Cati bani are criminalul din Caracal

Sorin Ovidiu Balan, jurnalist de investigatii, sustine ca trebuie verificate conturile lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, Gheorghe Dinca ar avea in conturi.

Unde este, de fapt, Las Fierbinti, orasul in care se filmeaza serialul de la PRO TV. Cati bani a castigat primaria din acest proiect

Romanii adora serialul Las Fierbinti si au luat la cunostinta ca se filmeaza intr-un oras din Ialomnita, dar putini stiu unde exact se afla acesta. Unde este, de fapt, Las Fierbinti? Iubitul serial Las Fierbinti se afla, de fapt, in orasul cu numele Fierbinti-Targ, din Ialomnita. Acesta este compus din satele: Fierbintii de Jos, Fierbintii .

inca o vedeta de la PRO TV a semnat cu Kanal D. Cine este Emil Rengle si cati bani a luat de la Romanii au talent

Fanii lui Emil Rengle sunt in extaz! Acesta va fi in juriul celui mai nou show de dans. Cunoscutul coregraf a semnat cu Kanal D, dupa reusita pe care a avut-o la Romanii au Talent. Emil Rengle, jurat la imi place dansul Vocea generatiei sale, talentat, extravagant, un artist cu acte in regula, asa il .

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal .

Mandat de arestare in lipsa emis de o instanta din Rusia pentru Vladimir Plahotniuc Oligarhul s-ar afla in Statele Unite

O instanta din Rusia a decis luni sa emita mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele fostului lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc, acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, scrie Mediafax, citand agentia TASS.

IL GIORNALE: China elimina cuvintele Dumnezeu, Isus si Biblie din cartile pentru copii

Valorile occidentale dauneaza societatii chineze. Din acest motiv, in China, in ultimele luni, autoritatile recurg din ce in ce mai mult la cenzura, ca mijloc de a nu permite conceptelor, principiilor si modului de a gandi al Occidentului sa infecteze noul Imperiu de Mijloc condus de Xi Jinping. Principalele valori care trebuie tinute sub o supraveghere stricta sunt cele religioase, in special preceptele legate de crestinism; astfel incat termenii extrem de sensibili sau potential periculosi pentru stabilitatea sistemului politic au fost limitati, iar in anumite cazuri, cenzurati in mod expres, scrie Rador, citand Il Giornale.

Galati: Doi politisti au refuzat sa coboare din masina pentru a ajuta o fata plina de sange, in strada Cei doi sunt cercetati disciplinar DGASPC: Fata nu a fost violata, a avut un act sexual consimtit

In plin scandal privind modul de interventie a autoritatilor in cazul Caracal, doi politisti din Galati au fost filmati in timp ce asista fara sa intervina in vreun fel pentru a ajuta o fata plina de sange, in strada, despre care se credea ca a fost victima unui viol. Desi copila era plina de sange pe picioare si speriata, cei doi politisti nici macar nu coboara din masina, iar Inspectoratul de Politie Galati a anuntat ca face ancheta interna si ca cei doi agenti sunt cercetati disciplinar. Fata, in varsta de 14 ani, provine dintr-un centru de plasament, iar Directia pentru Protectia Copilului sustine ca ea plecase din centru cu bilet de voie, ca s-a intalnit cu prietenul ei si ca nu ar fi fost violata, avand un act sexual consimtit. Fata se afla acum la spital, unde a fost operata. DGASPC: Copila este de 2 ani intr-o casa de tip familial. Are parinti si bunici, dar nu o pot intretine Ea a fost operata si este internataSeful de la Ambulanta Galati ii contrazice pe cei de la Protectia Copilului: Victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata .

A treia zi de verificari la casa lui Gheorghe Dinca: Au fost luate probe si din locuinta, pentru prima data. Anuntul DIICOT

Echipele de politisti si procurori DIICOT au incheiat verificarile facute duminica, pentru a treia zi la rand, in locuinta lui Gheorghe Dinca si au fost ridicate noi probe care urmeaza sa fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar si despre haine care, la prima analiza, nu ar fi ale Luizei. Potrivit DIICOT, au fost gasite si ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, iar verificarile in locuinta si in masinile barbatului vor continua in zilele urmatoare, in prezenta acestuia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )