Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

Playtech Playtech,
Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal . continuă pe Playtech

Descoperire de ultima ora la casa criminalului din Caracal

Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, confirma DIICOT. Au fost identificate fragmente osoase ce vor fi analizate. Activitatea se va sista, urmand ca zilele.

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

Criminalistii revin in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor mai multi bani pe bancheta din spate a masinii

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Avocatul criminalului din Caracal: Dinca recunoaste doua crime. Nu le cunostea pe fete dinainte. Spune ca Luiza l-a insotit de bunavoie, a lovit-o si apoi...

Anchetatorii continua perchezitia la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal. Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut doua crime, a ajuns, sambata, la locuinta sa din Caracal, unde participa, alaturi de.

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

Ce au gasit criminalistii la casa groazei din Caracal

Anchetatorii au gasit la casa lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal,un cearsaf patat cu sange. Nu sestiedaca e vorba despre sangele fetei de 15 ani. Urmele de sange NUau fost.

Documente explozive cu privire la averea familiei criminalului din Caracal. Fiica criminalului, terenuri de un milion de euro

Antena 3 a prezentat documente explozive cu privire la averea familiei Dinca. Daniela Dinca, care apare cu numele sotului, numele de Balan, are sase propietati in judetul Arad. Ca urmare a cererii.

Ce dezvaluie scrisul criminalului din Caracal? Un grafolog i-a descifrat personalitatea ascunsa a lui Gheorghe Dinca

UPDATE Procurorii au reluat cercetarile la casa din Caracal. Dinca si-a mentinut declaratiile si a oferit noi indicii la audierile de azi-noapte

Procurorii DIICOT au reluat, vineri, cercetarile la casa din Caracal unde Gheorghe Dinca le-ar fi ucis pe cele doua adolescente, acesta fiind adus la fata locului, dupa ce a fost audiat ore intregi in cursul noptii, suspectul mentinandu-si declaratiile anterioare. Vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite . ) vor fi verificate si gropile cu beton si ciment, a precizat purtatoarea de cuvant a DIICOT, precizand ca Dinca a oferit noi indicii in timpul audierilor de azi noapte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2314 seconds )