Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cati bani primesc in plus, de fapt, copiii pentru alocatii. Suma este rusinoasa

Playtech Playtech,
Cati bani primesc in plus, de fapt, copiii pentru alocatii. Suma este rusinoasa

Marea dublare a alocatiilor inseamna, potrivit ultimului anunt al ministrului Finantelor, Florin Citu, doar 22,5 lei in plus pentru fiecare copil. Asa se face ca alocatiile vor creste de la 1 august, dar nu se vor dubla. Mai multe informatii, in continuare. Cu cat au crescut, de fapt, alocatiile copiilor incepand cu data de 1 . continuă pe Playtech

Cati bani castiga, de fapt, un cersetor din Constanta, pe zi

Una din marile probleme din societatea moderna o reprezinta o anume categorie sociala, de care nu prea se mai ocupa nimeni. Este vorba detagma cersetorilor pe care-i gasim, peste tot in lume, la aproape orice colt de strada. Cersetoria, afacere banoasa pentru unii Un sondaj global din 2005 a constatat ca aproximativ 100 de milioane .

Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Majorarea alocatiilor si a pensiilor sunt doua dintre cele mai dezbatute si asteptate promisiuni. Atat ministrul Muncii, cat si cel al Finantelor, dar si premierul au transmis diferite variante in ceea ce priveste procentul majorarii. Potrivit digi24, promisiunea maririi alocatiilor pentru copii pare sa fie foarte aproape de indeplinire. Cu cat ar putea creste alocatiile .

Viorica si Ionita de la Clejani, datorii de sute de mii de euro. Cati bani au castigat, de fapt, din muzica

Viorica si Ionita de la Clejani au o formatie de lautari, una dintre cele mai cunoscute din Romania. Initial, ei si taraful au avut succes international mai degraba decat national, dupa declaratiile lor, cantand la Opera Garnier, din Paris, La Perpignan, fiind apreciat de Yehudi Menuhin, Johnny Depp, Viper Room sau Vanessa Paradis. Visul de .

Cati bani au luat castigatorii de la Puterea Dragostei, sezon 2. Pleaca acasa oameni bogati

S-au aflat in sfarsit castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei! Cu cati bani au plecat acasa cei doi tineri? Bucuria a fost mare pentru fanii lor. Puterea Dragostei, sezon 2: Cu cati bani au plecat acasa cei doi tineri? Sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei a luat sfarsit! Cei doi norocosi sunt .

Cati bani cere Jador pentru o cantare la un chef, o nunta sau un botez

Unul dintre cei mai indragiti concurenti dintre cei care au participat le emisiunea Puterea Dragostei, este Jador. El este in acelasi timp si un artist de muzica de petrecere, extrem de apreciat. Cati bani cere Jador pentru o cantare la un chef, o nunta sau un botez Concurentul de la Puterea Dragostei, a ajuns sa .

Cati bani a facut Lidia Buble in doar o singura luna. E un adevarat record

Lidia Buble nu a avut noroc in dragoste, dar are noroc in afaceri. Firma pe care o detine indragita artista, Lidia Buble Art SRL, a inregistrat un profit record in anul 2019. Cati bani a facut Lidia Buble intr-o singura luna. A fost un adevarat record Lidia Buble s-a despartit de curand de Razvan Simion, .

Se dau bani in plus de la stat. Milioane de romani primesc bani de la 1 august

Ministrul de Finante, Florin Citu a facut o declaratie luni seara, la Realitatea Plus. Legea prin care milioane de romani vor primi bani in plus intra in vigoare de la 1 august. Milioane de romani vor primi bani in plus de la stat de la 1 august Ministrul finantelor a declarat ca alocatiile pentru copii .

Avem cel mai mare numar de pensii de serviciu din MAI, din ultimii trei ani. Cati bani iau lunar beneficiarii

Aproape 71. 000 de romani primesc pensie de serviciu de la Ministerul de Interne, numarul acestor beneficiari, care au incasat banii in luna iunie, fiind cel mai mare din anul 2017 si pana in prezent.

Date surprinzatoare, dupa criza cauzata de coronavirus. Cati bani au economisit romanii si cum au reusit sa faca asta

Preocuparea romanilor pentru economisire a crescut in perioada starii de urgenta. Situatia este influentata insa de mai multi factori. Desi, conform unui studiu recent, 35% dintre romani spun ca nu au deloc economii, ponderea fiind in scadere, 31% dintre acestia spun ca au economisit mai mult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )