Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cati bani castiga, de fapt, un cersetor din Constanta, pe zi

Playtech Playtech,
Cati bani castiga, de fapt, un cersetor din Constanta, pe zi

Una din marile probleme din societatea moderna o reprezinta o anume categorie sociala, de care nu prea se mai ocupa nimeni. Este vorba detagma cersetorilor pe care-i gasim, peste tot in lume, la aproape orice colt de strada. Cersetoria, afacere banoasa pentru unii Un sondaj global din 2005 a constatat ca aproximativ 100 de milioane . continuă pe Playtech

Un cersetor din Constanta castiga intr-o zi aproape cat un salariu minim pe economie: Cat iei tu intr-o luna, eu fac in doua zile (VIDEO)

Un cersetor din Constanta se lauda ca face pe zi aproape cat un salariu minim pe economie. intr-o inregistrare cu camera ascunsa, barbatul spune ca ajunge sa faca si 1. 200 de lei pe zi. Mai mult.

Cati bani castiga Smiley din muzica. Suma impresionanta la care ajunge pe an

Smiley a stiut sa se impuna in industria muzicii romanesti, iar de ani buni se resimte asta in conturile bancare. Cererile pentru concerte si evenimente care sa-l aiba in prim-plan curg pe banda rulanta, iar banii continua sa vina. Cat castiga Smiley anual din muzica? Smiley se afla in vizorul romanilor de mai bine de .

Digi 24: VIDEO. Un cersetor din Constanta se lauda ca face 1.200 de lei pe zi

Un cersetor din Constanta a fost filmat in timp ce se lauda ca obtine 1. 200 de lei pe zi. Mai mult ca tine fac, ii spune un cersetor soferului, caruia ii flutura un teanc de bani.

Cati bani au luat castigatorii de la Puterea Dragostei, sezon 2. Pleaca acasa oameni bogati

S-au aflat in sfarsit castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei! Cu cati bani au plecat acasa cei doi tineri? Bucuria a fost mare pentru fanii lor. Puterea Dragostei, sezon 2: Cu cati bani au plecat acasa cei doi tineri? Sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei a luat sfarsit! Cei doi norocosi sunt .

Cati bani a facut Lidia Buble in doar o singura luna. E un adevarat record

Lidia Buble nu a avut noroc in dragoste, dar are noroc in afaceri. Firma pe care o detine indragita artista, Lidia Buble Art SRL, a inregistrat un profit record in anul 2019. Cati bani a facut Lidia Buble intr-o singura luna. A fost un adevarat record Lidia Buble s-a despartit de curand de Razvan Simion, .

Cati bani cere Jador pentru o cantare la un chef, o nunta sau un botez

Unul dintre cei mai indragiti concurenti dintre cei care au participat le emisiunea Puterea Dragostei, este Jador. El este in acelasi timp si un artist de muzica de petrecere, extrem de apreciat. Cati bani cere Jador pentru o cantare la un chef, o nunta sau un botez Concurentul de la Puterea Dragostei, a ajuns sa .

Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Majorarea alocatiilor si a pensiilor sunt doua dintre cele mai dezbatute si asteptate promisiuni. Atat ministrul Muncii, cat si cel al Finantelor, dar si premierul au transmis diferite variante in ceea ce priveste procentul majorarii. Potrivit digi24, promisiunea maririi alocatiilor pentru copii pare sa fie foarte aproape de indeplinire. Cu cat ar putea creste alocatiile .

Raed Arafat da cartile pe fata. Cati bani primeste Romania daca declara mai multe persoane infectate cu COVID-19

Raed Arafat a vorbit ieri seara despre situatia Romaniei in aceste momente. Secretarul de stat in MAI avertizeaza ca lucrurile nu merg pe o panta descendenta si nu se afla nici pe platou, ci dimpotriva, se afla pe o panta ascendenta, ceea ce pune in pericol sanatatea oamenilor. Raed Arafat neaga informatia momentului in contextul .

in pline negocieri Orban-Barna pentru primariile de sector, Rares Bogdan avertizeaza USR ca nu va castiga nicio primarie din Bucuresti daca nu va ajunge la un compromis cu PNL si PMP

In pline negocieri ale partidelor de dreapta cu privire la candidatii la primariile de sector din Capitala, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca liberalii au facut suficiente compromisuri si au acceptat o multime de lucruri, in timp ce USR vine cu noi pretentii. El i-a avertizat pe prietenii de la USR ca daca nu vor ajunge la un compromis cu PNL si PMP pentru candidaturi comune, USR nu va castiga nicio primarie din Bucuresti.

Rihanna isi inchiriaza casa de vacanta. Cum arata locuinta si cati bani cere pe luna vedeta (FOTO)

Daca doriti sa locuiti in casa unei mari vedete internationale, acum este posibil. Rihanna a dat spre inchiriere una dintre superbele si scumpele sale case de vacanta. Cum era de asteptat, persoanele care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )