Libnet.ro
UNICEF

15:45

Maria Dragomiroiu a divulgat secretul episodului din Las Fierbinti in care apare si ea

Playtech Playtech,
Maria Dragomiroiu a divulgat secretul episodului din Las Fierbinti in care apare si ea

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta. Maria Dragomiroiu a divulgat secretul episodului din Las Fierbinti in care apare si ea. Ce spune indragita solista de muzica populara despre sitcom-ul care face furori in Romania?! Maria Dragomiroiu, despre aparitia in Las Fierbinti Desi fanii celebrului serial de pe Pro TV nu se asteptau la o . continuă pe Playtech

Cati bani primeste patronul barului din Las Fierbinti. Adevaratul proprietar este foarte incantat

Pentru multi romani, cand spui Las Fierbinti, recunosc imediat numele asimilat sitcomului de la PRO TV. Putini stiu ca barul nu este o inventie a producatorilor serialului, ci este un local real din satul cu pricina. Barul Las Fierbinti cu bere ieftina si mici Pana la momentul aparitiei serialului cu acelasi nume, Las Fierbinti, putini .

Barul lui Bobita din Las Fierbinti e istorie? De ce nu mai are PRO TV voie sa filmeze in el

Serialul Las Fierbinti continua sa-i tina pe romani in fata televizoarelor. Aventurile lui Bobita, Giani si compania raman in topul programelor Pro TV, insa, de curand, a aparut unele informatii neasteptate. Barul lui Bobita din Las Fierbinti e istorie. Echipele Pro Tv nu mai au voie sa filmeze in el. Stirea a fost confirmata de .

Actorii din serialul Las Fierbinti nu mai au voie sa filmeze in barul lui Bobita si in casa lui Celentano

Se pare ca viata chiar bate filmul chiar si in cazul actorilor din Las Fierbinti. Personaje precum Bobita sau Celentano, trebuie sa isi continue povestea departe de locurile care i-au consacrat.

PRO TV va difuza un episod special Las Fierbinti. Cum vor petrece primarul Vasile, Bobita, Celentano si Aspirina Ziua Nationala FOTO

Ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei este un moment special in Fierbinti. Traditia locului spune ca e ziua in care Vasile, primarul, are o ocazie fabuloasa de a mai fura niste bani din fondurile publice. Daca va reusi si in acest an sa-si puna in aplicare planul, vedem astazi, de la ora 20:30, intr-un episod special Las Fierbinti.

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )