Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cati bani va primi Anna Lesko pensie alimentara. Ce se va intampla cu baietelul, dupa despartirea de DJ Vinnie

Playtech Playtech,
Cati bani va primi Anna Lesko pensie alimentara. Ce se va intampla cu baietelul, dupa despartirea de DJ Vinnie

Dupa apropae opt ani de relatie, unul din cele mai discrete cupluri din indsutria de entertainment din Romania, format din Anna Lesko si DJ Vinnie a ales sa se destrame. Este una din cele mai surprinzatoare despartiri de pe scena mondena romaneasca. Anna Lesko a deci sa divorteze de sotul sau, DJ Vinnie, dupa ce . continuă pe Playtech

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte .

Cati bani lua Dana Budeanu de la PRO TV. Totul a fost facut public, dupa 4 ani de colaborare

PRO TV a incheiat colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, care sustinea rubrica de fashion in cadrul emisiunii de zi Vorbeste Lumea, dupa ce a luat in derizoriu, pe internet, initiativa Daruieste Viata. Cati bani lua designerul pentru munca sa din cadrul trustului? Cati bani lua Dana Budeanu de la PRO TV pentru rubrica .

Cati bani ia Carmen Avram ca europarlamentar. Fostul jurnalist Antena 3 are parte de multe beneficii

Carmen Avram, ocupanta locului al doilea pe lista PSD privind alegerile parlamentare care au avut loc in mai, era, pana la inceputul acestui an, una din cele mai indragite jurnaliste din Romania, care s-a remarcat de-a lungul timpului prin amplele investigatii jurnalistice. Carmen Avram era candva o jurnalista respectabila, profesionista, dar care anul acesta a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )