Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Playtech Playtech,
Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova

Jucatoarele Simona Halep si Karolina Pliskova se vor duela, vineri, pentru calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digi Sport: Sportiva noastra porneste, vineri, in ultimul asediu spre careul de asi de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 5 WTA) o intalneste pe Karolina Pliskova 2 WTA), vineri, in jurul pranzului, in ultimul meci al Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, intr-o confruntare, care va decide jucatoarea ce o va.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

Simona Halep salveaza o minge de meci si o invinge pe Bianca Andreescu

Inceput senzational de Turneu al Campioanelor pentru Simona Halep. Condusa cu un set si avand de aparat o minge de meci in al doilea act, jucatoarea din Romania a luptat exemplar pentru fiecare punct si a obtinut in final o victorie pe deplin meritata.

Simona Halep: Svitolina a fost mai buna, obiectivul este calificarea in semifinale

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina 5-7, 3-6) dar pastreaza sanse de calificare in penultimul act al Turneului Campioanelor. O victorie cu Karolina Pliskova o poate duce in semifinale pe Simona. Svitolina a fost mai buna, am simtit ca nu pot termina punctele. Obiectivul principal este calificarea in semifinale, am deja 4 ani fara sa ies din grupe , a spus, printre altele, Halep.

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

Antrenoarea Karolinei Pliskova, despre meciul cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Cea care o pregateste pe Karolina Pliskova, Conchita Martinez, a prefatat partida cu Simona Halep, din sferturile de finala ale Turneului Campioanelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )