Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pavel Bartos s-a certat rau cu Gina Pistol, intr-o emisiune. Nu vi l-ati fi imaginat vreodata atat de suparat

Playtech Playtech,
Pavel Bartos s-a certat rau cu Gina Pistol, intr-o emisiune. Nu vi l-ati fi imaginat vreodata atat de suparat

Prezentatorul Romanii au Talent, Pavel Bartos, s-a enervat in cadrul unei emisiuni, pornind o cearta cu Gina Pistol. Aceasta a facut un gest pe care actorul nu il agreaza, intrecandu-i limita. Pavel Bartos s-a certat rau cu Gina Pistol, intr-o emisiune in urma emisiuni Serviti, va rog, Pavel Bartos a avut o reactie iesita din . continuă pe Playtech

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care .

Ce a facut, de fapt, Smiley in timpul in care Gina Pistol se afla in Asia pentru filmarile la Asia Express. Tocmai acum s-a aflat!

Toata lumea il cunoaste pe Smiley si, la fel de bine, toata lumea a aflat, de ceva vreme, de relati sa cu Gina Pistol. in timp ce Gina se afla la Asia Express, la filmari, Smiley si-a ocupat timpul cu proiecte profitabile, din toate punctele de vedere. Ce a facut, de fapt, Smiley in timpul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )