Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Au fost pacaliti grav

Playtech Playtech,
Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Au fost pacaliti grav

Legumele si fructele au preturi accesibile in Germania, iar asta datorita lucratorilor est-europeni, printre care multi romani, care muncesc din greu, dar care de multe ori nu primesc nici macar salariul minim pe economie, sustine un reportaj Bayerische Rundfunk. Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Astfel, televiziunea germana a prezentat cazul . continuă pe Playtech

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc. Cei care stau la bloc sigur nu stiau asta

Desi nu te-ai gandit prea mult la asta, in fiecare luna, odata cu plata cheltuielilor de intretinere, dai bani seriosi din buzunar si pentru salariul administratorului de bloc. Cati bani castiga de fapt lunar?! Sigur nu stiai asta! Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc Administratorii de bloc au venituri ce variaza intre .

Cati bani costa noua Dacia Logan. Are cutie automata si arata excelent

Uzinele Dacia vin cu o varianta de Logan care va fi adorata de femeile din toata lumea! Aceste autoturisme vor veni din fabrica cu o cutie de viteze asemanatoare cu cea automata. Asadar, nu va mai fi nevoie sa schimbam vitezele si ne putem concentra pe sofat. Iata cati bani costa noua Dacia Logan cu .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Romania, tara bugetarilor. Cati bani da Statul oamenilor, fata de celelalte tari europene. E inimaginabil

Romania ocupa locul fruntas in UE privind fondurile alocate de stat pentru salariile propriilor angajati. Sarac fiind, statul roman incearca sa-i remunereze bine pe salariati. Indiferent de partidul aflat la guvernare, numarul bugetarilor creste simtitor. Romania, tara bugetarilor Tara noastra se mentine, pentru al treilea an consecutiv, pe locul unu in UE in ceea ce .

Amenzi de la 1.000 de lei la 5.000 de lei pentru romanii care fac asta. Legea a intrat in vigoare chiar astazi

Vesti rele de la autoritati! Acestia au dat o noua lege care a intrat deja in vigoare. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta. Amenzi de la 1. 000 de lei la 5. 000 de lei pentru romanii care fac asta Autoritatile au facut anuntul. O noua lege a .

Ciolacu, dupa anuntul triumfalist al lui Iohannis: Orban sa spuna cati bani sunt imprumuturi si nu alocari nerambursabile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa le spuna romanilor cati din banii anuntati de presedintele Iohannis de la Bruxelles sunt imprumuturi si cati sunt alocari nerambursabile.

Anuntul presedintelui Iohannis. Cati bani a obtinut de la Bruxelles pentru Romania. Ne-am pregatit bine si am obtinut un rezultat frumos

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro, bani europeni, dupa patru zile de negocieri dure la Bruxelles.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. S-a aflat acum ce se intampla de aproape 10 ani

Oamenii, in general, sunt destul de fideli bancilor la care au conturi. Asa e cazul si cu romanii. Dar cine a crescut, de fapt, in sistemul bancar in ultimii 10 ani? Stim acum cum stau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )