Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cati bani au primit Shakira si Jennifer Lopez pentru show-ul de la Super Bowl

ADPM ADPM,
Cati bani au primit Shakira si Jennifer Lopez pentru show-ul de la Super Bowl

Super momentul artistic oferit de Shakira si Jennifer Lopez in finala Super Bowl 2020 este inca pe buzele tuturor, insa multi se intreaba. cat au castigat cele doua artiste pentru acest show? . continuă pe ADPM

VIDEO Shakira si Jennifer Lopez, show impresionant la Super Bowl

Cantaretele de origine latino-americana Shakira 43 de ani) si Jennifer Lopez 50 de ani) au oferit, duminica seara, in pauza finalei Super Bowl, un recital care a reprezentat diversitatea culturala si care a impresionat prin energie.

Ce avere au Shakira si Jennifer Lopez

Nu doar ca sunt unele dintre cele mai bine cotate si mai indragite artiste din lume, dar Shakira si Jennifer Lopez sunt si doua dintre cele mai bogate femei de pe mapamond. Iata ce averi impresionante au! .

Duelul fundurilor. Cum a fost show-ul oferit de Shakira si Jennifer Lopez la Superbowl 2020

Jennifer Lopez si Shakira au fost starurile care au sustinut, anul acesta, recitalul din pauza finalei campionatului de fotbal american, Superbowl! Iata ce show au pus in scena cu aceasta ocazie! .

Shakira si Jennifer Lopez, show impresionant la Super Bowl - VIDEO

Cantaretele de origine latino-americana Shakira si Jennifer Lopez au oferit, duminica seara, in pauz.

Ela Craciun a fost transformata in Jennifer Lopez si arata senzational!

Ela Craciun a suferit o transformare stilistica impresionanta. Vedeta de televiziune a devenit Jennifer Lopez pentru o zi, dupa ce specialistii in machiaj si coafura i-au adaptat look-ul pentru a se apropia cat mai mult de vedeta de peste ocean.

Cati bani scoate TVR din buzunar pentru Eurovision 2020 si unde merg cele mai mari sume

Televiziunea Romana a alocat aproape jumatate de milion de euro pentru Eurovision, cea mai mare suma fiind investita in Selectia Nationala, potrivit unor documente publicate de Libertatea.

HALUCINANT! Cati bani a platit NICOLAE GUTA pentru tatuajul RUSINOS de pe frunte! Fanii au RAS CU LACRIMI

Nicolae Guta si-a surprins fanii dupa ce si-a facut un tatuaj rusinos pe frunte. Dorind sa fie in centrul atentiei, manelistul a vrut sa isi puna propriul nume pe frunte, insa si-a scris Niculae i.

Fiica lui Jennifer Lopez a cantat la SuperBowl. Cum arata la 11 ani

Nu doar Shakira si Jennifer Lopez au facut furori pe scena Supebowl 2020, ci si fiica in varsta de doar 11 ani a acesteia din urma! Iata cum arata si cum cata micuta Emme! .

Cine ii va lua locul lui Teodor Melescanu in Senatul Romaniei. Cati bani ia presedintele Senatului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului, si-a anuntat luni, in plen, demisia din functie, dupa ce judecatorii CCR Curtea Constitutionala a Romaniei) au decis ca numirea sa in functie este neconstitutionala. in plus, sedinta a fost suspendata pentru ca noul Birou Permanent sa se reuneasca. Cine ii va lua locul lui Teodor Melescanu in Senatul Romaniei Teodor .

INCENDIAR! Cum arata menajera care iti face curat in lenjerie intima! Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru un SERVICIU COMPLET (FOTO)

O femeie de afaceri din marea britanie, Nikki Belton, in varsta de 33 de ani, este dispusa sa presteze servicii de curatenie pentru 95 de lire sterline in lenjerie intima sau complet nud. Femeia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )