Libnet.ro
UNICEF

21:45

HALUCINANT! Cati bani a platit NICOLAE GUTA pentru tatuajul RUSINOS de pe frunte! Fanii au RAS CU LACRIMI

B1 B1,
HALUCINANT! Cati bani a platit NICOLAE GUTA pentru tatuajul RUSINOS de pe frunte! Fanii au RAS CU LACRIMI

Nicolae Guta si-a surprins fanii dupa ce si-a facut un tatuaj rusinos pe frunte. Dorind sa fie in centrul atentiei, manelistul a vrut sa isi puna propriul nume pe frunte, insa si-a scris Niculae i. continuă pe B1

HALUCINANT! Cati bani cere Vladuta Lupau pentru a canta la o nunta! La asta nu se astepta nimeni

Vladuta Lupau este una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica populara din Romania. Tanara artista are agenda plina de evenimente, iar preturile sunt uriase.

SOC iN LUMEA MANELELOR! FIUL LUI NICOLAE GUTA, APEL DISPERAT: Nu se mai poate face nimic

Fiul celebrului manelist Nicolae Guta, Nicu Guta, a facut un apel public pe Facebook. DOAMNE, CE DRAMA! MIRABELA DAUER A PARALIZAT, DUPA CE A FOST BATUTA CRUNT SI AMENINTATA CU MOARTEA Acesta i-a.

Surse: Cati bani au cheltuit Klaus Iohannis si Viorica Dancila in campania electorala. Sumele sunt uriase

Autoritatea Electorala Permanenta, in contextul alegerilor parlamentare, prezidentiale, locale si nu numai, ofera subventii partidelor politice pentru a facilita campania electorala. Majoritatea reclamelor si bannerelor electorale pe care le vezi pe strada, online sau la TV, de fapt, sunt din bani publici, banii pe care ii finantezi prin plata taxelor si impozitelor la stat. Surse: .

Cine a castigat in conflictul dintre Alex Velea si Abi Talent. Cati bani au castigat de la Youtube din aceasta cearta

Unul dintre marile scandaluri din showbiz-ul romanesc ii are ca protagonisti pe Alex Velea si Abi Talent. Fronturile de lupta: online, dar si fata in fata. Conflictul lor a ajuns acum la final. Cine a avut chinta roiala in maneca si cati bani i-a adus victoriosului stresul ultimelor 30 de zile? Cine a castigat in .

Cati bani primeste lunar Alexandru Arsinel de la stat. Ce pensie are fostul partener al Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se implinesc doi ani de cand Stela Popescu a trecut in nefiinta. Decesul regretatei actrite a inmarmurit o tara intreaga, cu atat mai mult pe cei care erau apropiati de artista. Alexandru Arsinel o deplange si acum, dupa atata timp, pe buna sa prietena. Cati bani primeste lunar Alexandru Arsinel de la .

PSD, DESPRE FLORIN CITU: Nu a reusit sa inteleaga nici macar cati bani are de restituit in contul datoriilor din anii trecuti

PSD a transmis, sambata, o replica la mesajele lui Florin Citu legate de imprumuturile pe care le-au facut guvernele formatiunii. Social-democratii sustin ca ministrul Finantelor, ministru habarnist, nu stie sa spuna nici cat a imprumutat, nici pe ce perioada si nici cat are de platit in contul datoriilor de anii trecuti.

SOC LA ANTENA 1! S-A AFLAT cati BANI primesc VULPITA si SOTUL ei de la Acces Direct? E ULUITOR!

Mirela Vaida si-a pierdut cumpatul, joi, in emisiunea Acces Direct, dupa ce Marian, presupusul violator si amantul Veronicai, a refuzat sa apara la televizor. intrebat pentru motivul pentru care a ales sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )