Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cati bani s-au strans pana acum pentru Cumintenia Pamantului. Anuntul facut de ministrul Culturii

Antena3 Antena3,
Cati bani s-au strans pana acum pentru Cumintenia Pamantului. Anuntul facut de ministrul Culturii

Aproape 700. 000 de euro s-au strans pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi - Cumintenia Pamantului -, in campania de subscriptie publica, a anuntat ministrul. continuă pe Antena3

Pana acum, s-au strans 700.000 de euro pentru Cumintenia pamantului

Pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia pamantului s-au strans aproape 700. 000 de euro, pana acum, a spus ministrul Culturii, Corina Suteu, potrivit Digi 24.

Dedeman doneaza 127.000 de euro pentru Cumintenie, adica un sfert din cat s-a strans pana acum. Profitul anual al firmei este de 126,6 milioane de euro

Dedeman, cel mai mare jucator de pe piata locala de bricolaj, se implica in campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului, si doneaza 127. 000 de euro, aceasta fiind cea mai mare contributie financiara din mediul privat anuntata pana acum.

Tigari, alcool, combustibil sau masa de pranz: cati bani chetuim (risipim) intr-o viata si pe care i-am putea economisi

Rutina a devenit parte din viata noastra, pe care ne-o petrecem in cea mai mare parte la locul de munca. Castigam bani si cheltuim bani, in fiecare zi. Iti amintesti o zi in care nu ai cheltuit nimic? Acele zile sunt, intr-adevar, rare. Combustibil,.

Ion Cristoiu: Oricat de rau as fi scris eu despre Petre Toba pana acum, mi-e greu sa cred ca s-a pretat la asa ceva

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri de pe blogul personal despre scandalul DIPI in care mai multi angajati sunt acuzati pentru diverse fapte. Potrivit Comunicatului de.

Numai aspiratoare inteligente nu a creat Xiaomi pana acum

Roomba a acaparat piata aspiratoarelor autonome, dar Xiaomi vine rapid din urma cu un singur model ieftin si bun. Xiaomi este un brand asiatic caruia i-au trebuit doar cativa ani pentru a deveni relevant in mai multe colturi ale lumii printr-o serie de produse atragatoare cu un raport pret-performanta foarte bun. Dupa aceea, a urmat [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )