Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cati bani vor primi medicii de familie pentru fiecare bolnav COVID-19 monitorizat

Adevărul Adevărul,
Cati bani vor primi medicii de familie pentru fiecare bolnav COVID-19 monitorizat

Ordonanta de Guvern referitoare la bolnavii asimptomatici sau cu simptome usoare prevede ca acestia vor fi monitorizati de catre medicii de familie. Concediile medicale pentru aceste persoane vor fi emise tot de catre medicii de familie, la fel si pentru persoanele care s-au aflat in izolare. continuă pe Adevărul

Este oficial! Cati bani vor primi pacientii care au aceasta boala si se trateaza acasa

Vesti noi de la Guvern! La cererea Ministerului Sanatatii, pacientii care sufera de o boala destul de des intalnita, dar care aleg sa se trateze acasa, vor primi o indemnizatie lunara pentru hrana. Motivul acestei hotarari este aceea de a-i stimula pe bolnavi sa-si urmeze tratamentul cu strictete. Cine va beneficia de ajutor din partea .

Medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru monitorizarea fiecarui pacient cu coronavirus Bolnavii de COVID cu simptome usoare si asimptomaticii nu vor mai fi internati

Guvernul a adoptat joi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de COVID-19 vor fi moniorizati de catre medicii de familie, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Potrivit acestuia, este o modalitate de a se reduce presiunea pe sistemul sanitar de urgenta. Pentru aceste servicii, medicii de familie vor primi 105 lei pentru fiecare pacient. De asemenea, medicii de familie vor putea elibera biletele necesare pentru concediile medicale. Guvernul a mai aprobat si suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii cu 570 milioane de lei, din care 65 de milioane de lei vor fi utilizati pentru achizitia medicamentului Remdesivir.

Se dau bani de la stat! Ce categorii de romani vor primi 180 lei in plus

In sedinta de Guvernului Orban din 14 octombrie, s-a dat o decizie pentru pensionarii de peste 75 de ani. Acestia vor primi de la stat vouchere de masa calda. Conform lui Marcel Bolos, masura ii avea in vedere pe cei cu pensii sociale. Astazi aflam ca aceasta masura se va apica retroactirv, pe 4 luni, .

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare .

Cati bani a castigat CFR Cluj dupa victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cat bugetul FCSB pe tot anul

CFR Cluj este pentru al doilea an la rand singura echipa romaneasca in grupele unei competitii europene. Si singura care are acces la sumele uriase pe care UEFA le pune la bataie. in ciuda faptului ca fondul a scazut din cauza pandemiei de coronavirus, reteta financiara ramane una excelenta. Doar pentru victoria de la Sofia, .

Simona Halep a dat lovitura vietii. Cati bani a castigat din publicitate, pe langa suma fabuloasa din tenis

Simona Halep este una din cele mai prolifice sportiv romance. in ultimii ani valoarea ei, nu numai ca sportiv, a crescut considerabil. Odata pentru sumele castigate la turneele la care a participat, si doi, datorita contractelor de sponsorizare. Companii ca Nike, Hublot, Adidas, Mercedes-Benz, etc. , au semnat contracte mari cu sportiva noastra. Simona Halep a .

Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Brigitte si Pastrama au cam comis-o de data asta. Sanctiunile curg lant din cauza reality show-ului celor doi soti de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul National al Audiovizualului in privinta emisiunii lor? Brigitte si Pastrama au comis-o. CNA, sanctiune in dreptul show-ului sotilor Unul din reality-urile rasarite in aceste vremuri tulburi pentru televiziune .

NELU TATARU: Astept o evaluare pentru fiecare spital in cazul infectiilor nosocomiale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Cluj, ca asteapta o evaluare a tuturor cazurilor de infectii nosocomiale, pentru fiecare spital in care au fost focare de COVID-19.

Medicii de familie vor primi 105 lei pentru monitorizarea fiecarui pacient cu COVID

Medicii de familie vor monitoriza pacientii infectati cu COVID-19 asimptomatici sau cu simptome usoare si pentru asta vor orimi cate 105 lei pe caz.

Medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru monitorizarea fiecarui pacient cu COVID-19

Guvernul a adoptat joi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de COVID-19 vor fi moniorizati de catre medicii de familie, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Potrivit acestuia, este o modalitate de a se reduce presiunea pe sistemul sanitar de urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )