Libnet.ro
UNICEF

07:30

Medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru monitorizarea fiecarui pacient cu coronavirus Bolnavii de COVID cu simptome usoare si asimptomaticii nu vor mai fi internati

Hotnews Hotnews,
 Medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru monitorizarea fiecarui pacient cu coronavirus Bolnavii de COVID cu simptome usoare si asimptomaticii nu vor mai fi internati

Guvernul a adoptat joi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de COVID-19 vor fi moniorizati de catre medicii de familie, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Potrivit acestuia, este o modalitate de a se reduce presiunea pe sistemul sanitar de urgenta. Pentru aceste servicii, medicii de familie vor primi 105 lei pentru fiecare pacient. De asemenea, medicii de familie vor putea elibera biletele necesare pentru concediile medicale. Guvernul a mai aprobat si suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii cu 570 milioane de lei, din care 65 de milioane de lei vor fi utilizati pentru achizitia medicamentului Remdesivir. continuă pe Hotnews

Medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru monitorizarea fiecarui pacient cu COVID-19

Guvernul a adoptat joi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de COVID-19 vor fi moniorizati de catre medicii de familie, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Potrivit acestuia, este o modalitate de a se reduce presiunea pe sistemul sanitar de urgenta.

Medicii de familie vor primi 105 lei pentru monitorizarea fiecarui pacient cu COVID

Medicii de familie vor monitoriza pacientii infectati cu COVID-19 asimptomatici sau cu simptome usoare si pentru asta vor orimi cate 105 lei pe caz.

Bani in plus pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca pentru a-i primi

Se dau bani in plus pentru o categorie de romani, respectiv pentru medicii de familie care vor ingriji pacienti cu forme usoare de coronavirus. Astfel, medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru fiecare pacient bolnav de coronavirus. Guvernul a adoptat ieri o lege care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de .

Este oficial! Cati bani vor primi pacientii care au aceasta boala si se trateaza acasa

Vesti noi de la Guvern! La cererea Ministerului Sanatatii, pacientii care sufera de o boala destul de des intalnita, dar care aleg sa se trateze acasa, vor primi o indemnizatie lunara pentru hrana. Motivul acestei hotarari este aceea de a-i stimula pe bolnavi sa-si urmeze tratamentul cu strictete. Cine va beneficia de ajutor din partea .

Se dau bani de la stat! Ce categorii de romani vor primi 180 lei in plus

In sedinta de Guvernului Orban din 14 octombrie, s-a dat o decizie pentru pensionarii de peste 75 de ani. Acestia vor primi de la stat vouchere de masa calda. Conform lui Marcel Bolos, masura ii avea in vedere pe cei cu pensii sociale. Astazi aflam ca aceasta masura se va apica retroactirv, pe 4 luni, .

Guvernul va suplimenta bugetul Ministerului Sanatatii cu 65 de milioane de lei pentru medicamente destinate tratarii COVID

Executivul urmeaza sa aprobe in sedinta de joi suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului cu suma de 505 milioane de lei pentru implementarea programelor nationale de sanatate publica finantate din bugetul MS si cu suma de 65 milioane de lei alocata in vederea achizitionarii medicamentelor necesare pentru tratamentul bolnavilor cu infectie COVID, conform Agerpres.

Cati bani vor primi medicii de familie pentru fiecare bolnav COVID-19 monitorizat

Ordonanta de Guvern referitoare la bolnavii asimptomatici sau cu simptome usoare prevede ca acestia vor fi monitorizati de catre medicii de familie. Concediile medicale pentru aceste persoane vor fi emise tot de catre medicii de familie, la fel si pentru persoanele care s-au aflat in izolare.

OUG privind cei 2.500 lei pentru laptopuri s-a modificat. Daca angajatorii nu au transmis in REVISAL telemunca in perioada de urgenta, nu vor primi nimic

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta care clarifica si prevederea din Ordonanta de Urgenta nr. 1322020 referitoare la sprijinul de 2. 500 de lei acordat pentru salariatii care au lucrat in telemunca in perioada starii de urgenta. Despre acest subiect HotNews. ro a scris din 13 octombrie.

Elevii din Bucuresti isi vor primi orarele pentru scoala online pana cel mai tarziu joi. Planul de masuri al ISMB

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a elaborat un plan de masuri pentru derularea cursurilor online. De astazi, toate scolile din Capitala, de stat sau private, au trecut in scenariul rosu.

Craiova intra in scenariu rosu. Ce amenzi vor primi cei care sunt prinsi fara masca. incepe vanatoarea! Aveti grija!

Craiovenii nu mai au voie sa mearga fara masti de protectie in spatii publice deschise, nu mai pot merge la cinematograf, restaurant sau intr-o cafenea. in plus, toate scolile din oras vor fi inchise de miercuri, 21 octombrie. in scenariu rosu intra si comuna Carcea, situata in apropiere de Craiova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )