Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cati bani vrea sa dea CFR Calatori anul acesta pentru mentenanta si reparatia locomotivelor si a vagoanelor?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani vrea sa dea CFR Calatori anul acesta pentru mentenanta si reparatia locomotivelor si a vagoanelor?

Reviziile, reparatiile si mentenanta locomotivelor si a vagoanelor vor costa anul acesta CFR Calatori peste 850 de milioane de lei, potrivit proiectului de buget pus in dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor. continuă pe Wall-Street Ro

CFR Calatori estimeaza pierderi de peste 431 milioane lei in acest an

CFR Calatori estimeaza pierderi de 431,05 milioane lei in acest an, la venituri totale de 2,136 miliarde lei, si va aloca 860,25 milioane lei pentru reparatii, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli al companiei, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, actionarul majoritar al societatii.

Despagubiri dupa tragedia din Rusia: cati bani vor primi familiile victimelor accidentului de avion

Autoritatile din Rusia au anuntat ca vor oferi despagubiri familiilor victimelor accidentului aviatic din Moscova. La sumele oferite va contribui si compania aeriana care detinea avionul cuprins de flacari. Familiile pasagerilor care au murit in accidentul aviatic de pe aeroportul Seremetievo din Moscova vor primi fiecare cate noua milioane de ruble. Asta inseamna aproximativ 135.

Vizita Papei schimba mersul trenurilor. Anuntul facut de CFR Calatori

Vizita Papei in Romania schimba mersul trenurilor. CFR ia masuri speciale pentru calatorii care vor porni in pelerinaj spre Suveranul Pontif, informeaza B1 TV. Se vor suplimenta trenurile catre orasele in.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )