Libnet.ro
UNICEF

01:05

Despagubiri dupa tragedia din Rusia: cati bani vor primi familiile victimelor accidentului de avion

Playtech Playtech,
Despagubiri dupa tragedia din Rusia: cati bani vor primi familiile victimelor accidentului de avion

Autoritatile din Rusia au anuntat ca vor oferi despagubiri familiilor victimelor accidentului aviatic din Moscova. La sumele oferite va contribui si compania aeriana care detinea avionul cuprins de flacari. Familiile pasagerilor care au murit in accidentul aviatic de pe aeroportul Seremetievo din Moscova vor primi fiecare cate noua milioane de ruble. Asta inseamna aproximativ 135. continuă pe Playtech

Tragedia aviatica din Rusia: Una din cutiile negre ale avionului care a aterizat fortat la Moscova a fost grav avariata

Inregistratorul de date de zbor al avionului care duminica a aterizat fortat la Moscova a fost grav avariat , au anuntat autoritatile ruse, care analizeaza mai multe ipoteze in legatura cu dezastrului aviatic, inclusiv posibilitatea ca incendiul de la bord sa fi fost provocat de un fulger, potrivit Mediafax. VIDEO Tragedia aviatica din Rusia: Avionul Suhoi a aterizat de urgenta cu rezervoarele pline.

Turcia merge mai departe cu achizitionarea sistemelor S-400 din Rusia! Tranzactia creeaza tensiuni in NATO

Turcia nu va ingenunchea in fata sanctiunilor americane, care vin ca urmare a angajamentului luat de Ankara referitor la cumpararea de sisteme de aparare S-400 din Rusia, a spus vicepresedintele turc Fuat Oktay,.

Cati bani vrea sa dea CFR Calatori anul acesta pentru mentenanta si reparatia locomotivelor si a vagoanelor?

Reviziile, reparatiile si mentenanta locomotivelor si a vagoanelor vor costa anul acesta CFR Calatori peste 850 de milioane de lei, potrivit proiectului de buget pus in dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Noi imagini de la tragedia aviatica din Rusia, unde au murit 45 de persoane - VIDEO cu un puternic impact emotional

Apar imagini terifiante din aeronava ruseasca cuprinsa de flacari, din Moscova. Pasagerii au filmat momentul in care motoarele avionului sunt cuprinse de flacari. Operatiunea de evacuare a aeronavei a fost.

Cati bani primesc lunar de la primarie copiii din comuna Corbi ca sa se tina de scoala. Degeaba ai investitii europene, daca ajunge comuna depopulata

In comuna argeseana Corbi, fiecare copil care invata in clasele primare primeste 100 de lei lunar din bugetul public al localitatii daca nu inregistreaza nicio absenta nemotivata.

Digi 24: Accidentul aviatic din Rusia. Metoda extrema prin care o stewardesa a reusit sa salveze o parte dintre pasageri

Adevaratele clipe de panica de la bordul aeronavei Aeroflot, care s-a prabusit si a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova, au fost dezvaluite de o stewardesa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )