Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cati kilometri de autostrada are Romania la sfarsitul anului 2018

Playtech Playtech,
Cati kilometri de autostrada are Romania la sfarsitul anului 2018

Romania a ramas repetenta la capitolul autostrazi. Asta pentru ca, politicienii nostri se intrec care mai de care in promisiuni nefondate, fara insa a se apuca de treaba. Iar daca printr-un miracol, se apuca totusi, dureaza peste zece ani sa contruiasca un ciot de autostrada. Autostrada Bucuresti-Ploiesti urmeaza sa fie inaugurata pe 14 decembrie dupa [] . continuă pe Playtech

Cati kilometri de autostrada au fost construiti in acest an

CNAIR are 100 de kilometri de autostrada construiti in acest an, din care in jur de 60 de kilometri vor fi dati in trafic pana la finele anului, a declarat luni la DC News Narcis Neaga, seful.

Doua filme romanesti in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker

Inimi cicatrizate, de Radu Jude, si Fotbal infinit, de Corneliu Porumboiu, se regasesc in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker.

National Geographic a realizat topul celor mai spectaculoase fotografii ale anului 2018

De la surprinderea unui pestisor care se lupta pentru viata lui in gura unei soparle sau un cameleon care isi schimba pielea, National Geographic a realizat topul celor mai spectaculoase imagini ale anului 2018.

Au fost desemnati jurnalistii anului 2018

Cei mai buni jurnalisti ai anului 2018 au fost premiati in cadrul Galei Anuale a Clubului de Presa, editia a 24-a, organizata pe 6 decembrie, la Chisinau. in cadrul acestei editii a Galei au fost oferite noua premii la sase categorii: emisiune TV si radio, fotografie, investigatie, longread, reportaj TV si presa scrisa. De asemenea, au fost acordate si sase premii speciale, transmite IPN.

O noua plecare de la Casa Alba. Seful de cabinet al lui Donald Trump va parasi functia pana la sfarsitul anului

Presedintele Donald Trump a declarat, sambata, ca seful sau de cabinet, John Kelly, va parasi functia pe care o detine la Casa Alba pana la finalul lui 2018, transmit BBC si Reuters. Trump l-a descris pe Kelly drept un asistent loial.

Simona Halep, dubla nominalizare WTA pentru Lovitura Anului 2018. Intra si voteaz-o si tu pe jucatoarea noastra!

Simona Halep, numarul 1 mondial, este nominalizata cu doua lovituri in ancheta Asociatiei mondiale a jucatoarelor profesioniste de tenis WTA) pentru lovitura anului.

CNAIR deschide inca 21 de kilometri noi de autostrada pana la finalul anului. Unde sunt acestia

Autoritatile au anuntat deschiderea traficului rutier pe inca 21 de kilometri de autostrada pana la finalul acestui an. In ultimele 12 luni, CNAIR a dat in folosinta 38 de kilometri de sosea de mare viteza dupa o pauza de doi ani.

Dancila: Anul acesta noi trebuie sa terminam 100 de kilometri de autostrada. Daca nu-i avem, seful CNAIR pleaca acasa

Premierul Viorica Dancila a declarat intr-un interviu difuzat sambata, la Antena 3, ca anul acesta trebuie terminati 100 de kilometri de autostrada, iar daca acestia nu vor fi gata, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pleaca acasa. Ministrul demisionar al Transporturilor Lucian Sova anunta in urma cu cateva zile ca tinta sa este de 60 de kilometri de autostrada in acest an.

Dancila: Seful CNAIR pleaca acasa daca pna pe 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada

Premierul Viorica Dancila a declarat ca seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pleaca acasa daca pana pe 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada, relateaza Agerpres.

Peste 1000 de participanti la examenele Cambridge English, doar in ultimele trei luni ale anului 2018! Un sfarsit de an ce demonstreaza, la EECentre, cresterea pasiunii pentru studiul limbilor de circulatie internationala

Rolul evaluarii lingvistice, prin care nivelul de limba straina al tinerei generatii este atestat corespunzator, a inceput sa reprezinte, tot mai mult, o prioritate pentru elevii si parintii acestora. Ei recunosc, cat se poate de obiectiv, toate avantajele care deriva din obtinerea unui certificat lingvistic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )