Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cati pacienti cu Covid 19 s-au vindecat la Spitalul Hunedoara. Cinci varstnici sunt printre cei externati

Adevărul Adevărul,
Cati pacienti cu Covid 19 s-au vindecat la Spitalul Hunedoara. Cinci varstnici sunt printre cei externati

Cinci varstnici se numara printre pacientii cu noul coronavirus vindecati si externati din Spitalul municipal Hunedoara. continuă pe Adevărul

13 pacienti COVID-19 declarati vindecati intr-o singura zi la Barlad. imbolnavirile in randul personalului medical au ajuns la 32 de cazuri

Astazi, 26 aprilie, 13 pacienti COVID-19 care erau internati la Spitalul Municial de Urgenta Elena Beldiman din Barlad au fost externati, fiind declarati vindecati. Numarul imbolnavirilor din judetul Vaslui a ajuns la 91, dintre acestea 32 de cazuri fiind in randul personalului medical.

CORONAVIRUS |Vesti bune in plina pandemie: Focarul de COVID-19 de la Spitalul Militar din Focsani a fost stins. Doua spitale din judetul Alba au raportat vindecarea tuturor cadrelor medicale infectate (VIDEO)

Vesti bune de la Spitalul din Focsani, acolo unde, pe 12 aprilie, s-a instituit o conducere militara pentru a face fata crizei provocate de noul coronavirus. Focarul de COVID-19 de la unitatea medicala a fost.

Poveste din prima linie. S-a infectat in timp ce trata pacienti cu COVID-19, iar dupa vindecare a devenit unul dintre primii donatori de plasma: Le-am spus copiilor mei ca, indiferent de situatie, le voi spune adevarul despre starea mea

Eufrosina Serban are 47 de ani si 3 copii. Nu i-a mai vazut de mai bine de o luna si nici in urmatoarele doua saptamani nu va putea sa fie aproape de ei. Eufrosina este asistenta medicala la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. A ingrijit zeci de pacienti infectati cu coronavirus, pana cand s-a infectat ea insasi. Astazi, la doua saptamani de la vindecare, a devenit unul dintre primii donatori de plasma vindecati de coronavirus din Romania: plasma donata de Eufrosina va ajunge la bolnavi de coronavirus aflati in stare critica, in speranta ca anticorpii ei le vor salva viata.

Un nou deces in randul cadrelor medicale infectate cu COVID-19. Medic internist de la Spitalul Judetean Botosani, ultima victima

Un al treilea medic a decedat ca urmare a infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea 68 de ani, lucra la Spitalul Judetean Botosani si suferea de diabet zaharat si cardiopatie hipertensiva.

Coronavirus, situatia la zi in Hunedoara. Alte trei decese inregistrate in judet. Cati oameni au Covid 19

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. S-au inregistrat alte trei decese ale unor pacienti infectati cu Covid 19.

Covid 19, situatia in judetul Hunedoara: numar record de persoane vindecate. Cati oameni au coronavirus

Hunedoara a ramas printre cele mai afectate judete de pandemia de Covid 19, dar sunt si vesti bune pentru localnici.

Barbatul care si-a pus streangul de gat pentru ca a fost amendat este internat intr-un spital COVID-19, desi nu este infectat cu noul coronavirus

Barbatul de 53 de ani din Vaslui, care in noaptea de 2122 aprilie a fost salvat in extremis dupa ce si-a pus streangul de gat se afla internat in stare foarte grava la spitalul din Barlad-unitate suport pentru pacienti COVID-19, desi nu este infectat cu noul coronavirus.

inca 3 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Romania, 688 de decese de la debutul pandemiei de COVID-19

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, alte trei decese in randul pacientilor depistati cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul victimelor infectate cu coronavirus care au murita urcat la 688.

Numarul persoanelor vindecate de COVID-19 in R. Moldova a urcat la 1114

Republica Moldova a inregistrat, in total, 3. 638 cazuri de infectare cu COVID-19, dintre care 1. 114 de pacienti au fost vindecati. Pana la ora actuala, au fost raportate 109 de decese cauzate de noul coronavirus.

Volkswagen a inregistrat pierderi de peste 3 miliarde de euro pe fondul pandemiei de COVID-19

Volkswagen se asteapta in continuare sa obtina un profit operational anul acesta, in ciuda crizei fara precedent declansata de pandemiade COVID-19, care a lovit puternic in vanzari si in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2967 seconds )