Libnet.ro
UNICEF

20:00

Covid 19, situatia in judetul Hunedoara: numar record de persoane vindecate. Cati oameni au coronavirus

Adevărul Adevărul,
Covid 19, situatia in judetul Hunedoara: numar record de persoane vindecate. Cati oameni au coronavirus

Hunedoara a ramas printre cele mai afectate judete de pandemia de Covid 19, dar sunt si vesti bune pentru localnici. continuă pe Adevărul

Buzaul inregistreaza 16 cazuri de COVID-19. Grupul de Comunicare Strategica anunta 17

Potrivit datelor furnizate, luni, de catre Grupul de comunicare strategica, in judetul Buzau, se afla in carantina un numar de 214 de persoane. Pentru alte 107 persoane a fost luata masura izolarii la domiciliu. Pe de alta parte, numarul cazurilor confirmate de COVID-19 la nivelul judetului Buzau este de 16, desi GCS a anuntat 17 cazuri.

13 pacienti COVID-19 declarati vindecati intr-o singura zi la Barlad. imbolnavirile in randul personalului medical au ajuns la 32 de cazuri

Astazi, 26 aprilie, 13 pacienti COVID-19 care erau internati la Spitalul Municial de Urgenta Elena Beldiman din Barlad au fost externati, fiind declarati vindecati. Numarul imbolnavirilor din judetul Vaslui a ajuns la 91, dintre acestea 32 de cazuri fiind in randul personalului medical.

COVID-19 in R. Moldova: Opt pacienti se afla in stare extrem de grava. Bilantul persoanelor vindecate a urcat la 825

Din cele 3. 110 de persoane infectate cu COVID-19 in R. Moldova, opt pacienti sunt in stare extrem de grava, iar alte 555 de persoane se afla in stare de sanatate de gravitate medie. 14 pacienti au fost conectati la respiratie artificiala.

CORONAVIRUS. Ambasadorul roman in Germania, Emil Hurezeanu, despre sutele de muncitori romani din Pforzheim diagnosticati cu COVID-19: Nu sunt sezonieri. Doar cinci persoane au necesitat spitalizare, una avand nevoie de ventilare mecanica (VIDEO)

Vietile a sute de romani plecati la munca in Germania sunt puse in pericol. Este vorba despre aproximativ 500 de romani care lucreaza la cel mai mare furnizor de carne si produse din carne din Germania, unde au.

Raport INSP. Evolutia cazurilor de COVID-19 in Romania, in ultima saptamana: 9 din 10 victime ale coronavirusului aveau cel putin o comorbiditate. Care sunt cele mai frecvente boli de care sufereau acestea (VIDEO)

Una din noua persoane infectate cu noul coronavirus in Romania este cadru medical, aproape jumatate dintre decesele pacientilor cu COVID-19 s-au inregistrat in Bucuresti si patru judete, iar 64,4% dintre cei ca.

Avertisment dur de la specialisti: Un miliard de oameni s-ar putea imbolnavi de COVID-19

Avertisment dur facut de specialistii de la organizatia International Rescue Committee IRC). Aceasta anunta ca un miliard de oameni s-ar putea imbolnavi de COVID-19.

Hormonii sexuali feminini i-ar putea ajuta pe barbati in lupta cu COVID-19

Hormonii sexuali feminini ar putea sa ii ajute pe barbati in lupta cu boala COVID-19. Este o ipoteza a cercetatorilor americani, care au remarcat ca boala a ucis mai multi barbati decat femei, potrivit Mediafax. Doua studii clinice sunt in desfasurare in acest sens, unul in Los Angeles si unul in New York.

CORONAVIRUS |Virusul COVID-19, putin probabil sa fie transmis de copii, intre ei sau adultilor (STUDIU)

Potrivit unui studiu realizat de Centrul de Cercetare si Supraveghere a Imunizarii NCIRS) din New South Wales, Australia, este putin probabil ca cei mici sa isi transmita virusul COVID-19 intre ei sau catre.

O fabrica de confectii textile din Caracal, inchisa dupa ce 8 angajate au fost confirmate cu COVID-19

O fabrica de confectii din Caracal a fost inchisa, sambata, de Directia de Sanatate Publica DSP) Olt, dupa ce opt angajate au fost confirmate cu COVID-19 si au fost internate, iar pentru ceilalti 88 de angajati a fost dispusa masura izolarii la domiciliu.

Numar record de vaccinuri anti-COVID: sunt 3 faze cruciale pentru fiecare

Un vaccin anti-COVID-19 ar fi solutia perfecta la problema crizei medicale. Doar ca dezvoltarea acestuia nu-i atat de usoara. Sunt insa opt formule care au ajuns in studii clinice. London.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )