Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cati romani au fost testati pentru coronavirus? Deocamdata, autoritatile stiu doar numarul testelor folosite, nu si al persoanelor Ziua in care au fost raportate cele mai mari date

Hotnews Hotnews,
 Cati romani au fost testati pentru coronavirus? Deocamdata, autoritatile stiu doar numarul testelor folosite, nu si al persoanelor Ziua in care au fost raportate cele mai mari date

Pana joi, in Romania au fost folosite 28. 483 de teste pentru coronavirus. Asta nu inseamna insa ca acelasi este numarul persoanelor care au fost testate, pentru ca autoritatile nu au centralizat si aceste date. Unii pacienti au fost testati de mai multe ori. continuă pe Hotnews

Doi copii din Teleorman, separati de familie si dusi la un centru de plasament. Parintii au fost testati pozitiv

Doi copii din Teleorman au fost preluati de autoritati si trimisi intr-un centru de plasament, dupa ce ambii parinti si doi dintre fratii lor au fost testati pozitiv cu coronavirus. Decizia a fost luata in urma faptului ca nu existau multe optiuni pentru ingrijirea micutilor la domiciliu. Unde se afla cei doi copii testati negativ .

AGENTIILE DE PRESA: Grecia a plasat in carantina o tabara de migranti dupa ce 20 de solicitanti de azil au fost testati pozitiv

Grecia a plasat in carantina o tabara de migranti dupa ce 20 de solicitanti de azil au fost testati pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Ministerul pentru Migratie elen, informeaza Reuters.

Campionatele Mondiale de Atletism din 2021 au fost amanate pentru 2022

Campionatele Mondiale de Atletism din 2021 au fost amanate pentru 2022, dupa ce Jocurile Olimpice din aceasta vara au fost mutate in perioada 23 iulie - 8 august 2021.

Ministrii si premierul Ion Chicu, testati pentru COVID-19 intr-un laborator privat

Toti ministrii din Guvernul de la Chisinau, in frunte cu premierul Ion Chicu, au fost testati pentru COVID-19 marti, 31 martie. Prelevarea probelor s-a desfasurat intr-un laborator privat, desi anterior ministra Viorica Dumbraveanu recomanda cetatenilor sa evite spitalele private in vederea depistarii coronavirusului, pe motiv ca testele respective nu arata rezultate la fel de precise ca cele din laboratorul ANSP.

Teapa pe care o practica escrocii in perioada asta: teste false pentru coronavirus

Escrocii profita de criza cu care ne confruntam, asa ca vad o oportunitate de a face bani in distribuirea de teste false. Autoritatile britanice avertizeaza ca, in aceasta perioada,.

Capacitatea de testare pentru coronavirus creste. Primaria Capitalei a achizitionat 4 aparate PCR

Gabriela Firea sustineca au fost achizitionate patru aparate de testare RT PCR si un extractor ARN si ca, in acest fel, capacitatea de testare pentru noul coronavirus a crescut de 8 ori.

Un angajat de la Aeroportul Henri Coanda a fost diagnosticat cu coronavirus

Un angajat de la Aeroportul Henri Coanda a fost diagnosticat cu coronavirus, conform purtatorului .

VACCIN PENTRU CORONAVIRUS: Compania Johnson and Johnson vrea sa inceapa testele pe oameni, in septembrie

Cercetatorii gigantului farma Johnson and Johnson din SUA planuiesc sa inceapa testele clinice ale vaccinului anti-coronavirus pe oameni, in luna septembrie, iar la primele doze ar urma sa fie gata la inceputul anului viitor.

Exclusiv! Adrian Streinu-Cercel, despre cum se va desfasura testarea pentru coronavirus in Bucuresti

Managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit duminica seara la Sinteza Zilei, despre cum se va desfasura testarea pentru coronavius in Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )