Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati romani vor sa renunte la Pilonul II pentru a-si muta contributiile exclusiv in sistemul public de pensii

Hotnews Hotnews,
 Cati romani vor sa renunte la Pilonul II pentru a-si muta contributiile exclusiv in sistemul public de pensii

Evitarea unor pensii foarte mici a fost unul din motivele lansarii in 2008 a unui sistem de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), aflat acum sub asediul modificarilor legislative ale Guvernarii PSD-ALDE. Prin controversata Ordonanta a lacomiei, li s-a dat romanilor dreptul sa renunte la Pilonul II in favoarea sistemului public de pensii. Vezi in articol cati romani vor sa paraseasca Pilonul II si ce spune ASF despre posibila retragere din piata a administratorilor de pensii private. continuă pe Hotnews

Aproximativ 600 de mii de romani vor fi scutiti de de plata contributiilor fiscale. Lucian Isar: Amnistia fiscala nu e bine gandita

Aproximativ 600 de mii de romani vor fi scutiti de de plata contributiilor fiscale datorate pentru anii 2015 - 2017. Economistii sunt de parere ca masura amnistiei fiscale nu va avea efectul scontat si.

Barometrul de Opinie Publica - Peste 39% dintre romani vor merge sigur la vot pe 26 mai

Peste 39% dintre romani vor merge sigur la vot, pe 26 mai, arata Barometrul de Opinie Publica al Romaniei lansat luni, iar PSD si PNL au fost alese in egala masura de acestia.

5 liceeni romani vor concura cu elevi din Belgia, Italia si Olanda in finala unei competitii europene de tehnologie

Cinci elevi din Constanta s-au calificat in finala europeana a unei competitiei care incurajeaza tinerii sa isi aplice cunostintele in domeniile Stiintei, Tehnologiei, Ingineriei si Matematicii STEM) si sa isi dezvolte creativitatea si aptitudinile antreprenoriale. Elevii castigatori vor participa la finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge 2019, care se va desfasura la Bruxelles, unde vor concura impotriva castigatorilor finalelor nationale din celelalte trei tari participante: Belgia, Italia si Olanda.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )