Libnet.ro
UNICEF

20:30

5 liceeni romani vor concura cu elevi din Belgia, Italia si Olanda in finala unei competitii europene de tehnologie

Hotnews Hotnews,
 5 liceeni romani vor concura cu elevi din Belgia, Italia si Olanda in finala unei competitii europene de tehnologie

Cinci elevi din Constanta s-au calificat in finala europeana a unei competitiei care incurajeaza tinerii sa isi aplice cunostintele in domeniile Stiintei, Tehnologiei, Ingineriei si Matematicii STEM) si sa isi dezvolte creativitatea si aptitudinile antreprenoriale. Elevii castigatori vor participa la finala europeana a competitiei Sci-Tech Challenge 2019, care se va desfasura la Bruxelles, unde vor concura impotriva castigatorilor finalelor nationale din celelalte trei tari participante: Belgia, Italia si Olanda. continuă pe Hotnews

O romanca din Belgia a traiat cosmarul vietii ei: Bucati din zid au zburat pe patul meu

Clipe de groaza pentru o femeie in varsta de 35 de ani, din Belgia. Romanca s-a trezit la 4 dimineata, cu o masina in garsoniera ei, de la parterul unui bloc din Roeselare. Vanzatoare la Kortemark, ea se.

Aproximativ 600 de mii de romani vor fi scutiti de de plata contributiilor fiscale. Lucian Isar: Amnistia fiscala nu e bine gandita

Aproximativ 600 de mii de romani vor fi scutiti de de plata contributiilor fiscale datorate pentru anii 2015 - 2017. Economistii sunt de parere ca masura amnistiei fiscale nu va avea efectul scontat si.

Barometrul de Opinie Publica - Peste 39% dintre romani vor merge sigur la vot pe 26 mai

Peste 39% dintre romani vor merge sigur la vot, pe 26 mai, arata Barometrul de Opinie Publica al Romaniei lansat luni, iar PSD si PNL au fost alese in egala masura de acestia.

Mercur peste limita admisa in cele 30 tone de peste confiscat la vama / Era braconat din Spania, Italia si Franta

Intreaga cantitate de 30 de tone de peste oprita la vama in urma unei actiuni de amploare a politistilor era braconata din Spania, Italia si Franta, iar suspectii intentionau sa o vanda in Romania, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan. Ea spune ca pestele continea o cantitate mai mare de mercur decat cea maxima admisa pentru consum.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )