Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cativa tineri din Cluj au creat o aplicatie care te poate ajuta sa dormi mai bine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cativa tineri din Cluj au creat o aplicatie care te poate ajuta sa dormi mai bine

Cativa studenti la medicina din Cluj au creat o aplicatie care ar putea sa te ajute sa dormi mai bine. WakeZ - Hack Your Sleep este o aplicatie pentru smartwatch-uri care, printr-un algoritm de vibratii subliminale, te face sa te trezesti mai odihnit. continuă pe Wall-Street Ro

O echipa de IT-isti din Cluj lanseaza o aplicatie care ti arata automat pe ce cheltui banii. Cum functioneaza

Un startup din Cluj-Napoca lanseaza o aplicatia mobila gratuita care iti supravegheaza platile facute in magazin, pe Internet, dar si retragerile de la ATM-uri. Investitia in proiect este de 20. 000 de dolari. Cum functioneaza si ce aduce in plus fata de aplicatiile bancilor.

Google vrea sa cumpere firma IT a unor tineri din Israel

Gigantul american Google vrea sa cumpere o mica firma IT infiintata de 3 tineri din Israel, pentru a-si dezvolta afacerea cu tehnologie cloud.

Cum vor autoritatile din Cluj sa modernizeze un pod care leaga orasul de drumul spre Oradea

Lucrarile de modernizare la pasajul denivelat Nod N din Cluj au inceput. Se vor realiza reparatii la infrastructura si suprastructura constructiei, iar fatada modernizata va avea un sistem de iluminat modern.

Incendiu puternic intr-un bloc din Cluj. Cladirea a fost evacuata, mai multe persoane au ajuns la spital

Un incendiu grav s-a produs duminica dimineata pe Aleea Micus, in Manastur. Am fost solicitati, in jurul orei 5. 50, sa intervenim pe Aleea Micus din mun Cluj-Napoca pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit .

Asa arata CASA LUI FLORIN PIERSIC din Cluj (FOTO)

In toata cariera sa, Florin Piersic a reusit sa stranga o mica avere, iar o parte din bani a ales sa-i investeasca chiar in casa in care locuieste alaturi de sotia sa, Ana. Artistul si sotia sa.

inarmarea NUCLEARA a Rusiei: Kremlinul a produs arma care poate lovi orice tinta de pe planeta

Rusia continua inarmarea nucleara. Kremlinul se lauda ca a testat cu succes un nou model de racheta care nu poate fi doborata de inamici. Rusii spun ca racheta nucleara poate zbura nelimitat si poate.

Ciolos, despre eticheta de securisti: O poveste din partea unor oameni care nu mai au ce sa inventeze

Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat luni seara, la TVR1, intrebat cum vede eticheta de securisti lipita lui si membrilor partidului, ca este o poveste a unor oameni care nu mai au ce sa inventeze, precizand ca ii va da in judecata pe cei care mai folosesc astfel de etichete.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )