Libnet.ro
UNICEF

04:40

Incendiu puternic intr-un bloc din Cluj. Cladirea a fost evacuata, mai multe persoane au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic intr-un bloc din Cluj. Cladirea a fost evacuata, mai multe persoane au ajuns la spital

Un incendiu grav s-a produs duminica dimineata pe Aleea Micus, in Manastur. Am fost solicitati, in jurul orei 5. 50, sa intervenim pe Aleea Micus din mun Cluj-Napoca pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit . continuă pe Antena3

Incendiu intr-un bloc din Cluj-Napoca. Noua persoane au fost evacuate, patru dintre ele fiind transportate la spital

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, intr-un apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Cluj-Napoca. Noua persoane au fost evacuate, patru dintre acestea fiind transportate la spital. Proprietarul apartamentului in care a izbucnit focul a suferit arsuri, restul victimelor fiind agitate si posibil intoxicate cu fum.

S-a dus dimineata sa plece cu masina din parcarea unui bloc din Cluj, cand a zarit ceva scandalos la ea. Cand s-a uitat pe camerele de supraveghere, s-a ingrozit. Cine aparuse langa masina sa VIDEO

Un tanar a fost filmat luni seara intr-o parcare din cartierul clujean Manastur in timp ce intepa cauciucurile mai multor masini parcate. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar acesta este acum cautat de.

VIDEO Unic n tara: O universitate din Cluj si-a deschis propriul magazin de desfacere si face vnzari de 1.000 de euro pe zi cu produsele din ferma proprie

O universitate din Cluj are incasari de 1. 000 de euro pe zi, dupa ce si-a facut firma si si-a deschis propriul magazin de desfacere, unde vinde lapte, oua, mezeluri, dar si produse de patiserie, produse in Statiunea Didactica Experimentala de la Cojocna, relateaza actualdecluj.

Un accelerator de afaceri din Cluj lanseaza un program european pentru startup-urile de date

Acceleratorul de afaceri Spherik, din Cluj, lanseaza un program de accelerare european alaturi de parteneri din Germania, Portugalia, Olanda, Spania, Marea Britanie, Danemarca si Franta, dedicat startup-urilor active in piata de date. 150 de firme europene vor invata sa-si creasca afacerea in programul ce se deruleaza pe o perioada de trei ani.

Tanara lovita cu salbaticie intr-o padure din Cluj l-a identificat pe agresor. Anchetatorii au avut o surpriza de proportii

Tanara batuta pana a lesinat a fost victima unuia dintre fratii Szentgyorgyi, din Jucu, fosti luptatori MMA. Conform unor surse judiciare, bataia a avut loc in Cluj-Napoca, nu intr-o padure din Dej, iar la.

Teodorovici: Majorarea deficitului la 2,76% din PIB a fost singura masura posibila ca sa dam alocatii marite copiilor

Majorarea deficitului la 2,76% din PIB a fost singura masura posibila ca sa putem da alocatii marite copiilor de la 1 martie, dar tinta de deficit pe 2019 nu va fi depasita, a sustinut, vineri seara, la Digi24, ministrul Finantelor Publice, Eugen.

Teodorovici: Majorarea deficitului la 2,76% din PIB a fost singura masura posibila ca sa putem da alocatii marite copiilor

Majorarea deficitului la 2,76% din PIB a fost singura masura posibila ca sa putem da alocatii marite copiilor de la 1 martie, dar tinta de deficit pe 2019 nu va fi depasita, a sustinut, vineri seara, la.

Teodorovici da vina pe copii: Majorarea deficitului la 2,76% din PIB a fost singura masura posibila ca sa putem da alocatii marite

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, sustine ca majoritatea deficitului bugetar la 2,76% din PIB a fost singura masura posibila astfel incat sa le poata da copiilor alocatii marite de la 1 martie,.

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime. Ultimul caz i-a socat chiar si pe anchetatori. Barbatul a violat o tanara pe care a abordat-o chiar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )