Libnet.ro
UNICEF

15:45

Se cauta solutii pentru votul din Diaspora. Posibila sesiune parlamentara extraordinara a Parlamentului

Antena3 Antena3,
Se cauta solutii pentru votul din Diaspora. Posibila sesiune parlamentara extraordinara a Parlamentului

Parlamentarii cauta de luni solutii pentru votul din Diaspora, astfel incat sa nu se mai repete scandalul de la alegerile europarlamentare. Problema este ca ultima saptamana de activitate de Parlament se. continuă pe Antena3

Fifor, replica acida catre Iohannis privind votul din diaspora: ,,De ce nu vrea sa se implice

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a anuntat ca Guvernul lucreaza la o serie de masuri pentru.

PNL nu sustine propunerea lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste votul din Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis cere modificari substantiale ale legislatiei electorale, printre care vot anticipat timp de opt zile la alegerile prezidentiale, crearea unui sistem in care listele suplimentare sa fie.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romanii din Diaspora: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis in scandalul votului din diaspora. Ar fi greu sa le explice celor din diaspora de ce nu vrea sa se implice

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, anunta caExecutivul lucreaza la masuri pentru votul in diaspora. Fifor a precizat ca nu ar fi rau ca presedintele sa stabileascanumarul suplimentar de.

Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Viorica Dancila a facut declaratii despre votul din Diaspora. Prim-ministrul a anuntat faptul ca Guvernul lucreaza la masuri pentru votarea in cauza. Dancila, despre votul din Diaspora: Ne-am bucura daca de la presedinte si opozitie am avea un proiect Viorica Dancila a anuntat ca la momentul actual se lucreaza la masuri pentru votul in Diaspora.

Marcel Ciolacu considera ca PSD a facut greseli mari: Noi am platit electoral, Dragnea a platit pentru ca e la puscarie. Ce spune despre votul din diaspora

Presedintele Camerei Deptatilor, Marcel Ciolacu, care este si lider al PSD Buzau, a declarat, joi, analizand rezultatele alegerilor atat pe plan local, cat si pe plan national, ca PSD a facut greseli mari, iar electoratul i-a aratat cartonasul galben. El a mai spus caa PSD este primul partid care trebuie sa-si doreasca un vot normal in diaspora.

Criza citostaticelor. Ministerul Sanatatii cauta solutii de urgenta

Pentru a putea asigura necesarul de medicamente pentru tratamentul pacientilor, fiecare unitate sani.

Protest pentru fetita din Baia de Arama. Sute de oameni au ajuns la Craiova

Zeci de oameni s-au strans, duminica dimineata, in fata Primariei din localitatea Baia de Arama, judetul Mehedinti, si anunta ca vor pleca cu un autocar spre Craiova. Ei sunt nemutumiti de modul in care.

Politia Bucuresti vrea sa cumpere servicii de mentenanta pentru masinile din dotare

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB) a lansat o licitatie de 28,8 milioane lei 6,07 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de servicii de mentenanta pentru masinile Volkswagen Polo din dotare, pe o durata de 18 luni, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

MINISTERUL JUSTITIEI, PENTRU ANGAJATII DIN SISTEMUL PENITENCIAR: Ordinul pentru plata orelor suplimentare a intrat in vigoare

Ministerul Justitiei anunta ca ordinul pentru plata orelor suplimentare de care vor beneficia toti angajatii din sistemul penitenciar a intrat in vigoare, fiind publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )