Libnet.ro
UNICEF

17:16

22 persoane evacuate in urma unui accident rutier. O teava de gaze a fost avariata

Adevărul Adevărul,
22 persoane evacuate in urma unui accident rutier. O teava de gaze a fost avariata

Un accident rutier petrecut vineri, 13 decembrie 2019, a dus al evacuarea a 22 persoane din cauza afectarii unei tevi de gaze naturale. continuă pe Adevărul

Trafic blocat pe DN13Brasov Sighisoara,din cauza unui accident rutier. Un tanar a murit

Trafic blocat pe ambele sensuri ale DN13 E60), in judetul Brasov, unde marti dupa-amiaza a avut loc un grav accident rutier.

Trafic blocat total la iesirea din Sibiu dupa o intoarcere neregulamentara. Trei persoane au fost ranite

In urma unui accident rutier provocat de un sofer imprudent in dimineata zilei de vineri, 13 decembrie, traficul pe DJ 106 la iesirea din Sibiu a fost blocat total. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

TIMISOARA: Aproximativ 800 de persoane evacuate in urma unei amenintari cu bomba

Aproximativ 800 de persoane din schimbul al doilea au fost evacuate, vineri seara, din fabrica Continental Anvelope din Timisoara, dupa ce un barbat a anuntat la numarul de urgente 112 ca au fost amplasate trei bombe artizanale in incinta fabricii, potrivit News. ro.

Accident rutier grav pe DN 66, produs de un sofer care a pierdut controlul masinii si a lovit un camion

Un accident rutier s-a petrecut, marti, pe Drumul National 66, in localitatea Batiz. Un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un camion.

VIDEO Disperarea parintilor unei fete paralizate dupa un accident provocat de un comisar de mediu. Cum a fost dusa copila in fata instantei

O fata de 15 ani a ramas paralizata in urma unui accident rutier produs de un comisar al Garzii de Mediu. La patru ani de la accident, parintii fetei au dus-o pe Ana in scaun cu rotile in instanta, insa nici de aceasta data nu li s-a facut dreptate, judecatorii stabilind un nou termen in proces.

Accident mortal: Un microbuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Bilantul victimelor

Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, in noaptea de luni spre marti, in urma unui accident in care au fost implicate un autoturism si un microbuz, pe pe DN11 Targu Secuiesc - Brasov.

CUMPLIT! FIICA MILIONARULUI ROMAN, implicata intr-un ACCIDENT RUTIER! 4 MASINI S-AU FACUT PRAF! Din pacate... (FOTO)

Un carambol in care au fost implicate 4 masini s-a petrecut miercuri, in apropierea Spitalului Militar din Pitesti. REGRETE ETERNE PENTRU VIORICA DANCILA! in accident.

FOTO Femeie moarta intr-un accident rutier provocat de un sofer imprudent

Trei echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani au intervenit la accidentul rutier produs pe DN23A, in sat Bordeasca Veche, comuna Tataranu.

Trei persoane ranite intr-un accident petrecut in Prahova. Doua masini si o cisterna plina cu bitum au fost implicate

Trei persoane au fost ranite, vineri dimineata, intr-un accident petrecut pe un drum judetean din comuna prahoveana Filipesti. in accident au fost implicate doua autoturisme si o cisterna plina cu bitum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )