Libnet.ro
UNICEF

15:30

Adio relaxare pentru perioada urmatoare! Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la infectari!

Antena3 Antena3,
Adio relaxare pentru perioada urmatoare! Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la infectari!

Adio masuri de relaxare pentru perioada urmatoare! Dupa ce Romania a ajuns pe primul loc in Uniunea Europeana la noi cazuri de COVID-19 raportate, oficialii atrag atentia ca vor impune noi restrictii. Romania a depasit 30. 000 de imbolnaviri, la ultima raportare fiind inregistrate nu mai putin de 555 de cazuri noi. continuă pe Antena3

Romania, pe primul loc in Europa la noi imbolnaviri. Trei judete si Capitala, responsabile pentru o treime din cazurile noi de Covid-19

In acest moment, Romania este pe primul loc in Europa la numarul de cazuri noi raportate si pe locul 14 la nivel mondial, dupa ce miercuri au fost raportate 555 de noi cazuri de Covid-19. Capitala si judetele Dambovita, Arges, Brasov si Prahova sunt acum cele mai periculoase.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 237,29 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 237,29 leiMWh, in intervalul orar 07:00 - 08:00.

Prognoza meteo pentru perioada 6-19 iulie. Vremea se raceste in aproape toata tara. Unde ramane canicula

Vremea incepe sa se mai raceasca incepand de astazi, in aproape toata tara, iar in zone precum Muntenia, Dobrogea si Oltenia, temperaturile vor fi caniculare, potrivit prognozei meteo pentru perioada 6-19 iulie, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Nici ploile nu vor lipsi in urmatoatele doua saptamani.

Raed Arafat a dezvaluit ce se va intampla cu relaxarea masurilor in perioada urmatoare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca in acest moment nu se poate vorbi despre o noua etapa de relaxare a restrictiilor din cauza numarului urias de cazuri noi inregistrat in ultimele ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )