Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adriana Betisor, cercetata penal pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Adriana Betisor, cercetata penal pentru abuz in serviciu

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a confirmat informatia aparuta in presa ca Adriana Betisor, procurorul care a instrumentat dosarul penal pe numele fostului premier Vlad Filat, este vizata intr-un dosar penal. continuă pe Adevărul

CALIN POPESCU TARICEANU: Am primit instiintarea ca sunt suspect intr-un dosar penal pentru abuz in functie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti seara, ca a primit o instiintare de la Parchetul General ca este suspect intr-un dosar de abuz in functie, in legatura cu mandatul unui senator care se afla in incompatibilitate. Dosarul vizeaza perioada in care a fost presedinte al Senatului. Tariceanu a afirmat ca se va prezenta la audieri, insa sustine ca presedintele Senatului nu are prerogative in aceasta situatie, relateaza News. ro.

PENTRU ABUZ DE POZITIE DOMINANTA Roche Romania - amendata cu 12,86 milioane euro, de Consiliul Concurentei

Compania farmaceutica Roche Roma-nia a fost sanctionata de Consiliul Concurentei cu amenzi in valoare totala de 59. 944 lei 12. 897 euro), pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania. Conform unui comunicat al institutiei de control, sanctiunile au fost aplicate in urma a doua investigatii declansate in anul 2017.

Consiliul Concurentei amendeaza Roche Romania cu 12,8 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a sanctionat compania farmaceutica Roche Romania cu amenda in valoare totala de 59. 944 lei 12. 897 euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania, potrivit unui comunicat al autoritatii.

Politia a deschis dosar penal pentru vatamare din culpa la Scoala 133

Politia Capitalei a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa la Scoala 133 din Sector.

Tariceanu: Am primit instiintarea ca sunt suspect intr-un dosar penal pentru abuz in functie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti seara, ca a primit o instiintare de la Parchetul General ca este suspect intr-un dosar de abuz in functie, in legatura cu mandatul unui senator care se afla in incompatibilitate.

Compania farmaceutica Roche Romania, amendata cu 12,8 milioane de euro de Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice

Consiliul Concurentei a amendat cu 12. 8 milioane de euro compania farmaceutica Roche Romania, pe care o acuza de abuz de pozitie dominanta pe piata unor produse oncologice din Romania, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )