Libnet.ro
UNICEF

16:00

Agresorul de la Spitalul din Sapoca nu a putut fi audiat, pentru ca a intrat din nou in sevraj

Hotnews Hotnews,
 Agresorul de la Spitalul din Sapoca nu a putut fi audiat, pentru ca a intrat din nou in sevraj

Barbatul care in timp ce era internat in Spitalul de Psihiatrie Sapoca a omorat cinci bolnavi si a ranit alti opt, cu un stativ pentru perfuzii, nu a putut fi audiat, marti, de catre anchetatori, intrucat a intrat din nou in sevraj, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Acuzatii dure dupa crimele de la spitalul din Sapoca. Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control

Patru persoane au murit si alte 9 au fost ranite, dupa ce un barbat de 38 de ani a atacat pacientii internati la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Membrii sindicatului Sanitas Sapoca fac acuzatii dure referitoare la conditiile in care se lucreaza in spital si sustin ca au alertat autoritatile in mai multe randuri cu privire .

Filmul complet al crimelor de la Spitalul din Sapoca

Noaptea trecuta, in doar un minut, un individ internat in Spitalul din Sapoca a atacat cu un stativ de perfuzii bolnavii internati in doua saloane. Barbatul de 38 de ani a ucis 4 persoane si a ranit alte 9.

Cei noua pacienti raniti la Spitalul din Sapoca, transferati la patru spitale din Capitala

Cei noua pacienti de la la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, raniti in .

Ancheta penala extinsa in cazul masacrului de la Spitalul din Sapoca

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis sa extinda urmarirea penala in cazu.

MASACRUL DE LA PSIHIATRIE: Prima reactie a IPJ Buzau, dupa evenimentele din Sapoca: Agresorul incerca sa SCAPE cand a ajuns primul echipaj (VIDEO)

Amalia Calugaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Buzaua marturisit ca, in momentul in care primul echipaj de politie a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, agresorul.

Masacru la un spital din Sapoca. Un pacient a ucis 4 oameni si a ranit alti 9. A atacat cu ce avea la indemana

Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca a ucis 4 oameni si a ranit alti 9. Acesta a intrat in saloane cu un stativ de perfuzie si le-a lovit in cap. Loviturile au fost atat de puternice incat le-ar fi zdrobit capetele, iar totul s-ar fi intamplat in doar cateva secunde. Barbatul a .

Ce salarii au angajatii de la spitalul de psihiatrie din Sapoca, judetul Buzau. Doar o spalatoreasa are 2.500 de lei

Noi detalii despre spitalul de la psihiarie de la Sapoca ies in evidenta in urma masacrului. Sumele la care ajung angajatii institutiei se ridica la 5 milioane de lei, cel putin luna trecuta. Cat castiga acestia in functie de postul pe care il detin? Salariile angajatilor de la spitalul de psihiatrie de la Sapoca Spitalul .

Filmul macelului de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca: Totul s-a petrecut in mai putin de un minut

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat, in noaptea de sambata spre duminica, patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de.

Rasturnare de situatie in cazul masacrului de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca. Pacientii omorati erau sedati in momentul cand criminalul a actionat

Informatii de ultima ora in cazul masacrului care a avut loc sambata noapte la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, Buzau. Se pare ca pacientii omorati de un coleg de salon, dormeau in momentul cand.

Criminalul de la Sapoca, urmarit penal pentru infractiunea de omor calificat

Procurorii au inceput urmarirea penala pentru infractiunea de omor calificat in cazul agresorului de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )