Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alegeri in Republica Moldova! Liderii Opozitiei, Maia Sandu si Andrei Nastase, ar fi fost OTRAVITI CU MERCUR

B1 B1,
Alegeri in Republica Moldova! Liderii Opozitiei, Maia Sandu si Andrei Nastase, ar fi fost OTRAVITI CU MERCUR

Scandal fara precedent in Republica Moldova, inainte de alegerile parlamentare din data de 24 februarie. Liderii opozitiei, Maia Sandu si Andrei nastase, au declarat ca exista suspiciuni rezonabile ca. continuă pe B1

Alegeri n R. Moldova Liderii Opozitiei, Maia Sandu si Andrei Nastase, spun ca exista suspiciuni rezonabile ca ar fi fost otraviti cu mercur

Cu cateva zile inainte de alegeri, liderii opozitiei din Republica Moldova, Maia Sandu si Andrei Nastase, au declarat ca exista suspiciuni rezonabile ca ar fi fost otraviti cu mercur, informeaza Europa Libera Moldova.

VIDEO Maia Sandu si Andrei Nastase afirma ca au fost otraviti cu mercur: Guvernarea ne doreste morti

Copresedintii Blocului electoral ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, sustin ca exista suficiente semne care ar demonstra ca actuala guvernare de la Chisinau ar fi pus la cale otravirea lor cu mercur.

Sergiu Sirbu, reactie la acuzatiile ca Maia Sandu si Andrei Nastase au fost otraviti cu mercur: Ceea ce fac ei este otravirea in masa a populatiei cu minciuni

Deputatul PDM Sergiu Sirbu a reactionat la acuzatiile copresedintilor Blocului ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, care sustin ca au fost otraviti cu mercur, iar in spatele acestor actiuni ar sta Democratii. Potrivit lui Sirbu, Maia Sandu si Andrei Nastase au ales sa faca circ, insultand inteligenta populatiei.

Maia Sandu si Andrei Nastase: Exista suspiciuni rezonabile ca am fost otraviti cu mercur

Maia Sandu si Andrei Nastase spun ca, in urma unor investigatii medicale, au descoperit ca au nivele sporite de metale grele in sange. Liderii blocului ACUM din Republica Moldova sustin ca exista.

Maia Sandu: Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice din toata istoria. Abuzurile guvernarii sunt sufocante. Noi, liderii Opozitiei, suntem urmariti si avem suspiciuni rezonabile sa credem ca regimul a incercat sa ne otraveasca

O imagine cu adevarat cutremuratoare asupra scenei politice din Republica Moldova este descrisa de liderul pro-european Maia Sandu, intr-un interviu pentru contributors. ro. Pe 24 februarie vor avea loc alegeri.

INTERVIU Maia Sandu. Aceste alegeri sunt cele mai nedemocratice din toata istoria Republicii Moldova. Abuzurile guvernarii sunt sufocante. Noi, liderii opozitiei, suntem urmariti de politie, ne sunt interceptate telefoanele, ne-a fost deschis un dosar pe

Maia Sandu: Abuzurile guvernarii au inceput cu mult inainte de inceperea campaniei electorale si au devenit sufocante in aceste zile. Statul este capturat si institutiile sale sunt folosite impotriva opozitiei. Regimul actual a schimbat sistemul electoral in pofida obiectiilor partenerilor externi, si-a subordonat administratia publica centrala si locala, si-a numit oameni loiali in pozitiile-cheie, inclusiv la Curtea Constitutionala, la Comisia Electorala Centrala, in procuratura, in instantele de judecata si foloseste toate aceste resurse administrative pentru a frauda alegerile. Campania electorala este dominata de dezinformare si stiri false.

Republica Moldova, in prag de alegeri parlamentare: Regimul Plahotniuc a facut BLAT cu regimul PSD. Dedesubturile DICTATURII lui Satanel...

Republica Moldova se framanta inaintea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa dea poporului noi conducatori si o viata mai buna. Dar, cine conduce Basarabia vecina si care sunt implicatiile atitudinii.

Edenred lanseaza plati mobile si tichete electonice in Republica Moldova

Edenred lanseaza in Republica Moldova tichetele de masa pe suport electronic si prima solutie de plati mobile cu tichetele de masa pe piata locala.

Analiza. Alegerile din Republica Moldova un test intre o alegere pro-rusa sau pro-europeana

Alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc pe 24 februarie, ar putea genera un Parlament difuz, intarind clivajul dintre fortele pro-ruse si cele pro-occidentale, intr-o vreme in care ingrijorarile legate de coruptia si starea democratiei de acolo i-a degradat relatiile cu Uniunea Europeana, scrie Reuters.

Republica Moldova este dovada ca sferele de influenta nu sunt desuete

Pe 17 noiembrie 2014, in Sydney, Australia, Angela Merkel denunta gandirea depasita a sferelor de influenta, pe fundalul anexarii Crimeii de catre Federatia Rusa. Peste patru ani si jumatate, cu ocazia alegerilor parlamentare din Republica Moldova, este greu de spus cetatenilor moldoveni ca destinul lor nu este intins si deformat de tavalugul razboiului dintre Est si Vest, dintre un trecut dureros si un viitor imprevizibil.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )