Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alegeri SUA 2020. Tribunalul din Pennsylvania amana certificarea rezultatelor alegerilor

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Tribunalul din Pennsylvania amana certificarea rezultatelor alegerilor

Chiar daca oficialii din Pennsylvania l-au anuntat marti pe democratul Joe Biden drept castigator al cursei prezidentiale in stat, tribunalul din acest stat a decis sa amane certificarea rezultatelor alegerilor si sa stabileasca o audiere vineri. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Statul Michigan a certificat rezultatele voturilor

Comisia electorala din statul Michigan a certificat rezultatul alegerilor cu 3 voturi pentru si o abtinere. Joe Biden a intors acest stat-cheie la o diferenta de 154. 000 de voturi.

Alegeri SUA 2020. in ce stadiu se afla plangerile formulate de echipa lui Trump in legatura cu votul de la 3 noiembrie

Echipa lui Donald Trump a depus 33 de recursuri in legatura cu alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, dar aproape toate au fost abandonate sau respinse intre timp.

Donald Trump, doua succese de etapa in instante: Un tribunal a blocat certificarea rezultatelor din Pennsylvania, iar in Nevada va fi organizata o audiere cu privire la acuzatiile de frauda electorala

Lupta juridica pe care o poarta presedintele in exercitiu Donald Trump in ceea ce priveste alegerile prezidentiale americane a inregistrat o victorie rara miercuri, cand un tribunal din Pennsylvania s-a.

Alegeri parlamentare 2020. Cu ce acte merg la vot cei din Diaspora

In 6 decembrie avem parte de alegeri parlamentare 2020, iar romanii sunt asteptati la vot. Atat in tara cat si in diaspora se fac pregatiri intense ca votul sa decurca conform legii. in acelasi timp va trebui sa se tina seama si de restrictiile impuse de pandemie. Alegeri parlamentare 2020 Conform declaratiilor oficiale, orice roman .

Alegeri SUA: Victoria lui Joe Biden in Pennsylvania, validata oficial

Victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale in statul-cheie Pennsylvania a fost certificata oficial marti, un nou revers pentru presedintele in functie Donald Trump, dupa validarea, cu o zi in urma, a victoriei rivalului sau democrat si in statul-cheie Michigan, relateaza AFP.

Alegeri SUA: Administratia Serviciilor Generale confirma victoria lui Biden si incepe tranzitia formala

Administratia Serviciilor Generale, cea care are un rol cheie in confirmarea oficiala a victoriei in scrutinul prezidential, l-a informat pe presedintele ales Joe Biden ca administratia Trump este gata sa inceapa procesul de tranzitie formala, potrivit unei scrisori a administratorului Emily Murphy trimisa luni dupa-amiaza si obtinuta de CNN. Desi nu recunoaste victoria lui Biden, Trump a scris pe Twitter ca recomanda agentiei guvernamentale responsabile de transferul de putere sa faca ceea ce este necesar in ceea ce priveste protocoalele si a cerut echipei sale sa faca acelasi lucru. Biden o va numi in fruntea Finatelor pe Janet Yellen, fosa presedinta a FedAntony Blinken va conduce diplomatia SUA sub presedintia lui Joe Biden.

Alegeri parlamentare 2020. AEP a primit 2.141 de plicuri exterioare care contin buletinele de vot ale alegatorilor romani din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca, pana miercuri, a fost inregistrata primirea a 2. 141 de plicuri exterioare care contin buletinele de vot ale alegatorilor romani din.

Alegeri parlamentare 2020: Program de lucru prelungit in weekend la Evidenta Persoanelor Bucuresti pentru eliberarea actelor de indentitate

Ghiseele DirectieiGenerale de Evidenta a Persoanelor din Capitala vor avea programprelungit in zilele de 5 si 6 decembrie, pentru eliberarea actelor de identitate la timp pentru alegerile.

Donald Trump a cedat! A acceptat initierea procesului de tranzitie catre administratia Joe Biden

Donald Trump a autorizat, in cele din urma, luni seara, tranzitia pentru ca presedintele ales, Joe Biden, sa preia functia, la mai bine de doua saptamani de cand democratul l-a invins in alegerile prezidentiale din SUA.

Ciolacu: Cred din ce in ce mai mult ca PSD va fi pe primul loc la alegeri!

Pe zi ce trece de campanie si din discutiile cu oamenii cred din ce in ce mai mult ca PSD va fi pe primul loc la alegeri, declara liderul PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )