Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump a cedat! A acceptat initierea procesului de tranzitie catre administratia Joe Biden

Antena3 Antena3,
Donald Trump a cedat! A acceptat initierea procesului de tranzitie catre administratia Joe Biden

Donald Trump a autorizat, in cele din urma, luni seara, tranzitia pentru ca presedintele ales, Joe Biden, sa preia functia, la mai bine de doua saptamani de cand democratul l-a invins in alegerile prezidentiale din SUA. continuă pe Antena3

Donald Trump a acceptat inceperea procesului de tranzitie catre Administratia Joe Biden

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite ale Americii, a dat unda verde procesului de tranzitie spre Administratia Biden, la mai bine de doua saptamani de cand televiziunile americane au.

Trump da unda verde procesului de tranzitie spre o administratie Biden

La mai bine de doua saptamani de la anuntarea infrangerii sale in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a dat unda verde luni seara deschiderii procesului de tranzitie spre o administratie Biden, relateaza AFP.

Trump da unda verde procesului de tranzitie spre o administratie Biden

La mai bine de doua saptamani de la anuntarea infrangerii sale in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a dat unda verde luni seara deschiderii procesului de tranzitie spre o administratie Biden, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Echipa democratului a luat imediat nota de o etapa care permite un transfer de putere pasnic si fara probleme. Presedintele republican in exercitiu nu a recunoscut in mod direct victoria lui Joe Biden, promitand sa continue o lupta dreapta in timp ce demersurile sale in justitie se inmultesc, fara succes, pentru a incerca sa demonstreze fraude in alegerile din 3 noiembrie.

Fiul lui Donald Trump, infectat cu COVID-19. Cum se simte Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump, este infectat cu COVID-19. Barbatul in varsta de 42 de ani a fosttestat pozitiv la inceputul saptamanii si se afla car.

Donald Trump Jr., diagnosticat cu COVID-19

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, Donald Trump Jr. , a fost diagnosticat cu COVID-19, transmite CNN, citand declaratiile unui purtator de cuvant.

Digi24: Tacerea fara precedent a lui Donald Trump

Presedintele american in exercitiu Donald Trump nu a mai raspuns la nicio intrebare din partea presei din ziua alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Donald Trump nu se lasa cu actiunile de contestare a rezultatului alegerilor. Vrea sa mearga pana la Curtea Suprema

Presedintele in exercitiu, Donald Trump, care contesta rezultatul alegerilor, vrea sa mearga pana la Curtea Suprema. Un renumit constitutionalist a declarat pentru Fox News ca exista motive de contestare, desi n-a vazut dovezile, dar ca acestea nu sunt suficiente pentru o schimbare semnificativa a numarului de voturi.

Netanyahu: Nu trebuie sa se revina la acordul nuclear cu Iranul, abandonat de presedintele american Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat duminica, intr-un aparent mesaj adresat presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, ca nu ar trebui sa se revina la acordul nuclear cu Iranul abandonat de presedintele Donald Trump, transmite Reuters.

Un aliat important al lui Donald Trump l-a indemnat sa renunte la procese: Comportamentul echipei de avocati e o rusine nationala

Fostul guvernator al statului New Jersey Chris Christie, un aliat important al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, l-a indemnat sa renunte la eforturile legale de a rasturna rezultatul alegerilor.

Donald Trump Jr., fiul presedintelui Statelor Unite, diagnosticat cu Covid-19!

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceast.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )